Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2020-11-03 08:21

Börserna vände upp under måndagen - fortsätter starkt i Asien

Börserna vände upp under måndagen efter den negativa förra veckan och uppgångarna fortsätter starkt i Asien.
Bullen på Vallgatan
OMXSPI gick +1.38%, S&P-500 +1.23% och NAsdaq Composite +0.42%. Tyska DAX steg med +2.01% och franska CAC 40 med +2.11%.

Uppgångarna fortsätter nu i Asien, med +1.93% på ASX 200, +2.07% på Hang Seng, +1.39% för Nikkei 225 och +1.90% för Straits Times.

Guldpriset ligger på 542:- SEK och dollarn har stärkts ytterligare.

Vad exakt berättelsen är denna morgon på den amerikanska presidentvalsdagen är väl frågan. Kanske att Biden bedöms vinna, men jättebebisen i Vita Huset förväntas vägra acceptera en valförlust? Vem vet. Börserna stiger i alla fall. Kanske finns det någon förklaring i bidragsmedia?
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Man kan undra hur Trump reagerar om han vinner valet, men republikanerna förlorar båda kamrarna? Kommer han att godta det?

  SvaraRadera
 2. Gammelfarfars far ser ut och vinna ganska klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majoritetsrösterna är väl självklara, men det amerikanska presidentvalsystemet bygger på geografisk representation, inte majoritet.

   Radera
 3. Cornu, hur fungerar din vitlistning första gången någon skriver något i kommentarsfältet?

  SvaraRadera