Cornucopia?

Aktuellt

Var tredje tackar nej till jobb utan möjlighet till distansarbete - hälften av kvinnorna

Enligt en undersökning från Sifo, beställd av Sigma IT, så tackar 35% av svenskarna nu nej till ett jobb som inte erbjuder distansarbete. 46...

2020-11-07 11:11

Boksigneringen i Kungsbacka idag är inställd!

En påminnelse om att min planerade fardsagsaftonssignering av böcker hos Akademibokhandeln i Kungsmässan i Kungsbacka är inställd på grund av coronapandemin och de skärpta restriktionerna, som sedan i veckan också omfattar Hallands län.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng

Beklagar verkligen detta. Såg verkligen fram emot att komma ut och signera böcker åtminstone en gång i år. Det är inte kul att inte varit ute och signerat min bästa bok hittills (och bäst säljande sett till första halvåret) en enda gång, annat än två begränsade föreläsningar i Gislaved. Inga bokreleaser, ingen bokmässa, ingenting. Men så är det med coronapandemin och att vi alla behöver ta ansvar.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar