Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2020-10-29 11:20

Reklam: Endast för den som fyllt 25 år

Har du inte fyllt 25 år får du inte läsa nedanstående reklam.
Systembolagets beställningssortiment nummer 75406

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Köpte en kartong av den första som kom. Väldigt bra ändå. Är det någon större skillnad? Det här är väl tredje om jag inte mins fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är andra årgången fortfarande. Har för mig att det skiljer marginellt på antal gram socker mellan skördarna, typ någon tiondels gram. Så någon större skillnad, nej, annat än vad lagring kan ha gjort med första årgången vid det här laget.

   Radera
 2. Jag tror du har missuppfattat förbuden gällande marknadsföring av alkohol.

  Det som inte är tillåtet är att göra marknadsföring som särskilt riktar sig till eller skildrar personer under 25 år.

  Det är därför fullt tillåtet att göra reklam för alkohol på festivaler så länge 70% av personerna där är över 25 år.

  Att skriva "Har du inte fyllt 25 år får du inte läsa nedanstående reklam." kan nästan tolkas som att särskilt rikta sig till personer under 25 år.

  Annars har du väl bra besöks och undersökningar om detta - inte mycket personer under 25 år här va? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har siffror på att 90+% är över 25. Jag vet reglerna.

   Radera
 3. Fasen, jag trillade dit... Det skall bli kul att testa!

  Lagringsmöjligheten för en BRF-torsk som mig själv är dock rumstemperatur alternativt en ännu varmare källare, så antingen får jag lägga ut det på entreprenad hos släkt och vänner eller kanske ännu hellre satsa på att dricka upp det i tid!

  SvaraRadera
 4. Några andra vintips?
  Vad skulle bli Wilderängs vita? Chardonnay?

  SvaraRadera