Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2020-10-05 12:34

MÖP-måndag: Föreläser internt på Ledningsregementet 30:e november

Dags för en kort liten MÖP-måndag. Jag håller två interna föreläsningar på Soldathemmet på Ledningsregementet i Enköping den 30:e november. Föreläsningarna är bara tillgängliga för Ledningsregementets personal, rekryter eller besökande personal från andra delar av Försvarsmakten.
Ledningssoldat vid brigadstab under Arméövning 15. Godkänt foto, men bilden har på begäran av Försvarsmakten retuscherats för att dölja viss teknik och funktioner.
Ämnet och titeln är Personlig beredskap och opsec, och jag kommer bland annat diskutera frågan kring hur närståendes situation kan hanteras vid mobilisering eller annan insats med kort varsel.

Soldathemmet på Ledningsregementet ligger innanför grindarna, och föreläsningarna är oavsett bara till för Försvarsmaktens anställda och rekryter. 

Vi ses där, utifall att ni är hemmahörande på regementet!  Jag tar med böcker om någon vill köpa en signerad bok, och signerar även böcker ni själva tar med er.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. En intressant aspekt är då båda föräldrarna jobbar inom Försvarsmakten och blir ianspråkstagna vid kort varsel. Det fanns ingen sådan diskussion på 80-90-talet iaf. Anhöriga kan ju vara det logiska svaret, men då de bor i en anna del av landet?

  SvaraRadera
 2. FMV med inpassering på LedR?

  SvaraRadera
 3. "bilden har på begäran av Försvarsmakten retuscherats för att dölja viss teknik och funktioner." Kan ju inte vara helt säker men jag gissar att det är den utrustningen som jänkarna kallar "Mk1 Eyeball" som gömmer sig där bakom...

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt, mitt gamla utbildningsregemente, men då var det Ledningsregimentets föregångare Arméns Stabs- och Sambandsskola.

  Enköping bjöd på Stadshotellets bakficka Munken, onsdagsdisco på rugbyklubben och torsdagar på Joar Blå.

  SvaraRadera