Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2020-09-13 18:29

Söndagsenkät: Vilka två månader är dina favoritmånader på året?

Dags för en söndagsenkät. Vilka är dina två favoritmånader på året? Svara nedan.
September.
Är du kanske en januari-februarimänniska? Hur ser det ut hos bloggläsarna? Kan bli en snygg matrisgraf av svaren. Ska inte säga vad jag tycker, så det inte påverkar svaren i den mån någon skulle bry sig, men jag återkommer med mina egna svar och motiveringar när jag redovisar svaren senare i veckan.

Så svara nedan. Vilken är din favoritmånad, och vilken är din andra favorit på året? Motivera i kommentarer om du har lust.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

11 kommentarer:

 1. Juli och augusti.

  Sommar, värme, ljust och ledighet.

  Visst kan man vara ledig andra månader och resa bort men det beror nog på hur enkelt man kan ta ledigt från jobbet.

  Värst är januari och februari.

  SvaraRadera
 2. September, oktober.
  Lagom varmt så man kan använda jacka utan att svettas.

  SvaraRadera
 3. Maj & september. Full av förväntan inför sommaren samt höstens nystart.

  SvaraRadera
 4. Septober. Juni, juli och augusti är de värsta när man inte gör annat än svettas.

  SvaraRadera
 5. Håller med, maj och september 6 ggr var hade inte varit fel

  SvaraRadera
 6. Semester, ljus dygnet runt och värme i Juli. Mörker, jakt och klar och kylig luft i september. Bor i övre norra delen.

  SvaraRadera
 7. Juli, definitivt, därefter juni eller augusti. Det beror på vädret hur mycket simning och vattenjoggning det blir i poolen. Jag vill ha mellan 25-30 grader varmt i vattnet och solfångarna producerar mycket värme om det är soligt och pool-värmepumpen om luften är varm. Sedan kyls vattnet i poolen ner under nätterna, mest i juni och minst i augusti. Under juni är dagarna väldigt långa och trädgården fylls med enormt mycket fågelsång. Jag flyttar in i mitt inglasade uterum då.

  SvaraRadera
 8. Bor i litet kustsamhälle på västkusten. April-mitten juni samt slutet augusti och september. Högsommaren är bara fullt av husbilar, sommargäster, idioter på vattenskotrar etc

  SvaraRadera
 9. November, innehar inga specialåtaganden som alla de andra månaderna har (läger, konfirmationer, skolavslutningar, plantering, häckklippning, Jul, semester som regnar bort, skolstart.... Inget som stör rutinerna och regnet och rusket gör att du med fördel kan tillbringa kvällarna med bok och brasa.

  SvaraRadera