Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-09-09 10:36

Påminnelse: Föreläsning på Anderstorps bibliotek ikväll onsdag - Hestra bibliotek i morgon torsdag

Dags för en liten påminnelse om att jag håller författarföreläsningar i regi Gislaveds kommun ikväll och i morgon kväll. Ikväll 18:00 är det Anderstorps bibliotek som gäller och i morgon är det Hestra bibliotek samma tid. Föranmälan sker på grund av pandemibegränsade platser till Anderstorps respektive Hestra bibliotek.
Inte särskilt många böcker kvar efter att jag gav bort det mesta av mina gamla inbundna böcker till blåljus-, militär- och sjukvårdspersonal, som jobbade med pandemin.

Möjlighet att få medtagna böcker signerade, eller köpa nya signerade böcker finns förstås. Jag tar bara kontant eller Swish, inte kort. Inbundna böcker och Är du förberedd kostar 200:-, pocket 50:-.

Vi ses där! Jag är fullt frisk och har precis varit på gymmet.

I övrigt är föreläsningen på Elmässan i Mölndal i november inställd, då hela mässan är avbokad och jag är inte inbokad på något alternativ. Däremot ska jag föreläsa på Elmässan i Stockholm nästa år. Preliminärt, så ska jag även föreläsa på ett av Soldathemsförbundets soldathem på en regementsort, men det är två interna föreläsningar för regementets rekryter ("värnpliktiga") och personal, och är ej öppen för allmänheten.

Som vanligt hittar ni mina bokade framträdanden i bloggens kalender, även om pandemin gör att det är tomt på nya bokningar.

Nä, oroa er inte. Det går inte att swisha genom att skanna denna QR-kod. Dels är inte hela koden med, och dels har jag redigerat bort ett antal av prickarna så koden oavsett inte skulle fungera. 

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. I detta fall handlar det om författarföreläsningar, står i första meningen i blogginlägget, dvs om mina böcker.

   Annars kan ämnena variera och mer basera sig på vad jag skriver om på bloggen.

   Radera
  2. Aha ok. missade det.

   Radera
 2. Tack för en intressant timma ��

  SvaraRadera