Cornucopia?

Aktuellt

Vad är en expert i media?

I media figurerar det experter . De tas in i radio- eller tevestudion och de får uttala sig i skrivna artiklar. Men vad är egentligen  en ex...

2020-09-07 07:39

Nedåt på börserna i Asien

Börserna generellt faller något i Asien under morgonen. De amerikanska marknaderna har stängt idag, och resten av världen får alltså klara sig utan husse.
Chinatown, Melbourne.

ASX 200 går i skrivande stund +0.01% i Autralien, Hang Seng -0.14% i Hong Kong, nikkei 225 -0.39% i Tokyo, Straits Times +0.18% i Singapore och SSE Composite -0.42% i Singapore.

Med USA stängd idag är det än så länge små rörelser på valutamarknaderna, och inget dramatiskt händer med guldpriset, som ligger på 543:- SEK per gram.

God morgon!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. ..och på Europas börser är det mest fun & games department som har öppet idag när inte trista husse ids leka.

    SvaraRadera