Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2020-09-05 13:14

God litterär smak? Perfekt tillflyktsort till salu

Om du har god litterär smak finns nu en perfekt tillflyktsort till salu med insynsskyddat läge i Ullervad utanför Mariestad. På en stor insynsskyddad tomt om 4 324 m2 hittar du en nyrenoverad tvårums villa på 50 m2, komplett med utomhusspabad som nödhygienvatten när krisen kommer.
Mariestad är dessutom en charmig småstad med ett rikt krogliv, med hög kvalitet, och är vackert beläget invid Vättern. 5/5 will eat again.
Ännu en av mina bokläsare visar sig ha exponerat mina böcker på mäklarbilder, denna gång i en nyrenoverad liten villa utanför Mariestad, för endast 1 295 000:- SEK. Sommarstuga, eller tillflyktsort undan apokalypsen (eng bugout location, BOL), eller kanske ett boende för den som tröttnat på storstaden och vill casha hem miljonerna på Stockholmslägenheten lagom till pensionen? 

Ån Tidan rinner strax intill den insynsskyddade generösa tomten. Huset är vackert nyrenoverat med gamla bjälkar bevarade på loftet, och isoleringen och energieffektiviteten är äkta gammaldags.

1 kommentar: