Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2020-09-05 13:14

God litterär smak? Perfekt tillflyktsort till salu

Om du har god litterär smak finns nu en perfekt tillflyktsort till salu med insynsskyddat läge i Ullervad utanför Mariestad. På en stor insynsskyddad tomt om 4 324 m2 hittar du en nyrenoverad tvårums villa på 50 m2, komplett med utomhusspabad som nödhygienvatten när krisen kommer.
Mariestad är dessutom en charmig småstad med ett rikt krogliv, med hög kvalitet, och är vackert beläget invid Vättern. 5/5 will eat again.
Ännu en av mina bokläsare visar sig ha exponerat mina böcker på mäklarbilder, denna gång i en nyrenoverad liten villa utanför Mariestad, för endast 1 295 000:- SEK. Sommarstuga, eller tillflyktsort undan apokalypsen (eng bugout location, BOL), eller kanske ett boende för den som tröttnat på storstaden och vill casha hem miljonerna på Stockholmslägenheten lagom till pensionen? 

Ån Tidan rinner strax intill den insynsskyddade generösa tomten. Huset är vackert nyrenoverat med gamla bjälkar bevarade på loftet, och isoleringen och energieffektiviteten är äkta gammaldags.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: