Aktuellt

Fem KTH-forskare: Höghastighetsbanorna kan inte motiveras av klimatskäl

Fem forskare från KTH skriver i en debattartikel att Miljöpartiets höghastighetsbanor inte kan motiveras av klimatskäl, då de "inte led...

2020-09-07 16:34

Författarföreläsning i Gislaved: Anderstorp på onsdag, Hestra på torsdag

Dags för lite författarföreläsningar igen, trots coronapandemin, denna gång i regi Gislaveds kommun. På onsdagen den 9:e september föreläser jag på Anderstorps bibliotek 18:00 - 19:00, och på torsdagen den 10:e september på Hestra bibliotek 18:00 - 19:00.
Nej, så här många blir det inte.

Anmälan sker gärna i förväg via mail eller telefon, eller på bibliotekens hemsida enligt länkarna ovan, då pandemin begränsar antalet åhörare till max femton personer.

Det kan eventuellt även bli livestreaming via bibliotekens Facebook-sidor om tekniken vill.

Jag har som vanligt med mig lite böcker om någon vill köpa en signerad bok eller tre, alternativt så kan ni ta med egna böcker så skriver jag på dem.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar:

  1. För mig som inte orkar leta: Finns det i dina tidiga blogginlägg information om när/hur du började som författare?

    SvaraRadera