Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2020-09-07 16:34

Författarföreläsning i Gislaved: Anderstorp på onsdag, Hestra på torsdag

Dags för lite författarföreläsningar igen, trots coronapandemin, denna gång i regi Gislaveds kommun. På onsdagen den 9:e september föreläser jag på Anderstorps bibliotek 18:00 - 19:00, och på torsdagen den 10:e september på Hestra bibliotek 18:00 - 19:00.
Nej, så här många blir det inte.

Anmälan sker gärna i förväg via mail eller telefon, eller på bibliotekens hemsida enligt länkarna ovan, då pandemin begränsar antalet åhörare till max femton personer.

Det kan eventuellt även bli livestreaming via bibliotekens Facebook-sidor om tekniken vill.

Jag har som vanligt med mig lite böcker om någon vill köpa en signerad bok eller tre, alternativt så kan ni ta med egna böcker så skriver jag på dem.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. För mig som inte orkar leta: Finns det i dina tidiga blogginlägg information om när/hur du började som författare?

    SvaraRadera