Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2020-09-08 07:58

Börserna stiger i de asiatiska tidszonerna

Det är uppåt som gäller på börserna i de asiatiska tidszonerna under morgonen och det ser positivt ut efter gårdagens börsrusning i Europa när husse i USA hade stängt.
Sydney.

Australien går +0.70%, Hang Seng står runt nollan på -0.03%, Nikkei 225 +0.60% och Straits Times +0.39%.

Börserna rusade i Europa igår, eftersom husse hade stängt i USA och inte kunde säga emot.

Tyska DAX gick +2.01%, Franska CAC-40 +1.79% och svenska OMXSPI +2.21%. Till och med brittiska FTSE 100 gick +2.38%, trots beskedet att det kan bli en avtalslös Brexit och rent av separatism inom Storbritannien, eftersom man redan är på väg att bryta mot skrivna avtal med EU.

Dollarn stärks mot kronan och terminen för S&P-500 pekar uppåt.

Guldpriset stiger något på en svagare krona och ligger nu på 545:- SEK per gram.

Nu får vi se om förra veckans Nasdaq-frossa återvänder med FAANGST ikväll, eller om det bara var en tillfälliga hicka och man nu fortsätter mot oändligheten och vidare.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar