Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2020-08-09 16:06

Sociala distansminuter - dragit till sjöss.

Har dragit till sjöss och hjälpt till med att segla hem en liten båt från Nyköping till Stockholm, därav viss bloggtorka senaste dygnet. Men förhoppningsvis är det slut med det nu. Blev många fina foton och får väl återkomma kring en del observationer kring sociala distansminuter, vilket verkar vara rätt populärt på ostkusten just nu. Om det är mer än vanligt pga coronakrisen kan jag dock inte avgöra.
vi
Vind i seglen.
Får bli lite mer i ett senare inlägg.

Så länge får ni hålla till godo med några kranar i solnedgången utanför Nynäshamn.
Solnedgång Nynäshamn.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Solnedgångsbilden på containerkranarna, är det från Norviks hamn?

    Eftersom bloggaren brukar säga ett och annat om järnväg så går det upplysningsvis en sprillans ny järnväg dit, till "Stockholms" nya hamn.

    SvaraRadera