Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2020-08-29 15:48

God litterär smak - perfekt bostad för det hemarbetande paret - eller familjen

Har du god litterär smak? Vill du bo nära till Sverigetäckande kommunikationer? Jobbar du och din partner hemma och vill ha var sitt arbetsrum, alternativt letar du en utrymmeseffektiv bostad åt din barnfamilj? Då finns lägenheten till salu åt dig just nu, i episka Beckomberga med barnvagnsavstånd till Sveriges Bästa Flygplats (TM) - Bromma!
Foto taget på Bromma, som konjunkturindikator 2019, med den övergivna scenen där gogo-dansarna brukar uppträda vid ankomst till flygplatsen. Vi hade inte hört talas om 2020 än.
Med närhet till nationella kommunikationer och villaidyllerna i Bromma är kvadratmeterprist på denna lägenhet under 50 000:- SEK per m2, trots 70 m2 och endast 3 973:- SEK i månadsavgift (utan el och bredband).

Inte bara har du god litterär smak och läser bara Wilderängböcker om du äger denna lägenhet, utan denna nybyggda lägenhet erbjuder med sina fyra rum (nåja, tre sovrum och ett kök som på modernt vis också fungerar som vardagsrum) alltså möjlighet till två hemarbetsplatser i dessa distansarbetande coronatider. Alternativt kan man inhysa en familj på 1-3 barn, givet att man låter två av telningarna dela ett av de större sovrummen, alternativt bosätter föräldrarna i en bäddsoffa i köket.

Lägenheten har annars allt

För hemarbete med hela Sverige som kund är det ju perfekt att ha barnvagnsavstånd till Bromma flygplats, och därmed hela Sverige. Och med tre sovrum finns det möjlighet för var sitt separat arbetsrum, det ena rent av stort nog för ett mindre konferensbord.

Det finns till och med toalett, badkar, dusch, tvättmaskin, torktumlare, rent av en spis, diskbänk, diskmaskin och kyl och frys. Den inglasade balkongen kan du använda som växthus och förlänga din överlevnad när zombieapokalypsen kommer - inte via odlingen, utan genom att växterna döljer din närvaro.

Till priset 3 395 000:- SEK får du en lägenhet med ett kök (där du sover i köket) och badrum i centrala Stockholm. Kort sagt är denna lägenhet i princip gratis. Visning är nästa söndag och måndag, men räkna med att objektet säljs innan visning, så du kan lika gärna lägga ditt bud obesett redan idag.

När Bromma sedan läggs ner någon gång i framtiden och man istället får en tunnelbanestation, så kommer priset i ett slag dubblas och pensionen kommer vara säkrad vid försäljning.

3 kommentarer:

 1. Småler åt att mäklarna verkar ha fattat att en exponering av herr Bloggarjävelns böcker ger suverän reklam och snudd på gratis. Allt de behöver göra är att köpa en trave böcker och se till att de syns på fotografierna. Bra reklam för böckerna också förstås. Win win. *Gillar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte mäklarna. Det är bok- och bloggläsare som tar dessa initiativ. Samtliga sådana här objekt är läsare till mig, kan jag på goda grunder konstatera när de kontaktar mig om annonsen.

   Radera
  2. Trevligt med nöjda läsare. Har själv alla böckerna. Ser fram emot nästa roman.

   Radera