Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-08-13 16:22

God litterär smak? Nu finns en tvåa med Ett Riktigt Kök (TM) till salu!

För dig som har riktigt god litterär smak och i Stockholmsexilen längtar till hotell Dorsia i Göteborg finns nu en tvåa till salu på Gästrikegatan i Vasastan. Bortsett från att den nästan är gratis relativt dagens priser, så har den dessutom Ett Riktigt Kök (TM) istället för att vara en etta med kök, där man drar in soffa, teve och liknande i köket av någon anledning.
Hittade inget foto från Gästrikegatan i bildbanken, men väl ett foto på en skaldjursbricka (ej platå) på anrika Wasahof, som ligger inom krypavstånd från denna lägenhet.
Ja, har du också tröttnat på att bo i en etta med kök (så kallad "tvåa med öppen planlösning")? Nu kan du flytta till en riktigt tvåa med separat kök på Gästrikegatan. Den förmånsgrundande månadsavgiften om du köper den på firman som övernattningslägenhet är endast 2 903 kronor, och driftkostnaden är 200:- SEK i månaden för el.

Med Ett Riktigt Kök (TM) kan du även ta hem dina ragg till den maskulint stylade lägenheten, redo att snärja även den mest kräsna penisbärare du släpar hem, utan att de ska behöva se att du inte vare sig kan laga mat eller har diskat. Köket är till och med utrustat med spis, diskmaskin, fläkt och kyl/frys.

Är du exilgöteborgare så påminner åtminstone stylingen av balkongen utanför de luftiga dubbeldörrarna om inredningen på Hotel Dorsias takterass, så du kan nästa känna dig som om du vore på Bästkusten.

Det finns egentligen inget att invända mot denna lägenhet. Inte ens priset avskräcker då det ligger under 100 000:- SEK per kvadratmeter, vilket i dagens marknad är att betrakta som nästan gratis. 

Visning är redan den 16:e augusti, dvs på söndag. Men varför gå på visningen? Lyft luren idag och lägg ditt bud obesett redan nu. Den här lägenheten kommer gå innan visning. 

Annonsen hittas här, komplett med Redovisningsavdelning Marviken mysigt insmugen bland filtarn på altanen. Föredömligt. Och som sagt, en riktig tvåa, inte en etta med överdrivet stort kök.

6 kommentarer:

 1. Altan och altan. Fransysk balkong kanske.
  Prydligt stajlad och bra location. Går säkert åt.

  SvaraRadera
 2. Peninsbärare? Ska förstås vara penisbärare. Hellst med en välfylld pung (penning) också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför? detta är ju skrammelpengar. Under 100kkr/kvm är ju ett fynd t o m i smittspridarestaden

   Radera
 3. Den kommer naturligtvis inte att gå för under 150 000 per kvm.

  SvaraRadera
 4. Trevliga områden. Bodde i en stor tvåa på en parallellgata innan jag flyttade till villa.

  SvaraRadera
 5. Imponerande bilder. Mäklaren och fotografen har gjort ett bra jobb. Även om jag förstår både att att det är stajlat och hur, så blev intrycket en förbaskat fin lägenhet.

  Tur man bor billigt i villa. Som jag brukar retas med mina lägenhetsboende vänner - vi skulle aldrig ha råd att flytta från vår femrumsvilla på 144 kvm med stor trädgård till en trea i stan. Lägenheterna är för dyra och helt skevt prissatta.

  SvaraRadera