Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2020-08-27 07:58

Börsen upp - men kvar vid motståndet

Gårdagen bjöd på en stark Stockholmsbörs, men index är fortfarande kvar vid motståndet. Med dålig utveckling i de asiatiska tidszonerna så kan motståndsområdet hålla även idag.
Dagschart OMXS30.
Stockholmsbörsen steg +0.67% för OMXS30 och +0.94 för OMXSPI igår, följt av en stängning på +1.02% för amerikanska S&P-500.  Kronan har återigen stärkts mot dollarn, även om växelkursen verkar var i stöd/motståndsområdet och inga dramatiska utbrott märks av än.

Men S&P 500-terminen är svagt ner och det är också mestadels nedåt i Asien på morgonen, så Stockholmsbörsen orkar nog inte upp ur motståndsområdet idag heller.

ASX 200 går +0.27%, Hang Seng -089%, Nikkei 225 -0.43%, Straits Times -0.76% och SSE Composite +0.52%.

Inga dramatiska rörelser i guldet. 

Som tidigare nämnt är dock lugnet i grunden positivt och talar för en positiv börs på lång sikt när volatiliteten och oron är borta. Värderingarna är dock minst sagt utmanande, vilket kan göra att vi får en långsammare uppgång framöver.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar