Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2020-08-10 08:02

Blandat i Asien på morgonen - dollarn stärks

I de asiatiska tidszonerna är det blandat under morgonen, är Australien går mycket starkt. Dollarn stärks och guldet faller tillbaka.
Sydneys operahus.
Shanhaibörsen går starkt med +.100%, medan Hang Seng backar med -0.15%, och Straits Times med -0.53%. Australien är ett lysande undantag där börsen rusar +1.85% och den australiensiska dollar stärks. Tokyobörsen har stängt.

Något som också stärks är den amerikanska dollarn, som stiger +0.65% mot svenska kronan +0.68% mot euron och +0.52% mot det brittiska pundet. Samtidigt faller guldet tillbaka i amerikanska dollar, såväl som svenska och kostar nu runt 571:- SEK per gram.

Några särskilda berättelser om varför börserna rör sig så här under morgonen verkar inte finnas.

Silvret fortsätter dock uppåt och ligger nu på exakt 8:- SEK per gram.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: