Cornucopia?

Aktuellt

Nytt rekord för fossila CO2-utsläpp 2019 - Sveriges utsläpp ökade snabbare än världen och Europa

Miljöpartiets och regeringens banbrytande klimatpolitik fortsatte fira segrar 2019, baserat på BP Statistical Review of World Energy, som sl...

2020-08-03 11:00

Anmäl dig till Finanskursen med hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding - fem procent rabatt med Cornucopia

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen. Om du mailar [email protected] och uppger CORNU eller anger CORNU i kontaktformuläret ska du få 5% rabatt på anmälningsavgiften.

Distansutbildningen Finanskursen är nu öppen för anmälan fram till och med fredag natt, eller tills platserna tar slut.
Finanskursen.

Finanskursen är en distansutbildning på tolv veckor vilken tagits fram av hedgefondförvaltaren Karl-Mikael Syding. Kursen består av åtta moduler där Syding i tur och ordning går igenom de processer och metoder för värdebaserade investeringar, teknisk analys och makroanalys som han arbetat fram under 25 år som professionell analytiker, förvaltare och privat riskkapitalist. 

Finanskursen är praktiskt inriktad på att utan onödiga omvägar uppskatta ett noterat eller onoterat företags faktiska underliggande fundamentala värde för dig som investerare, genom att svara på frågan om när, hur och av vem du kommer få tillbaka dina investerade pengar inklusive kompensation för din tid och risk. 

Kursen avslutas med en skriftlig examinering och kursintygsutdelning.


Karl-Mikael Syding.

Karl-Mikael Syding tillbringade bland annat femton år, 2000-2014, på hedgefonden Futuris Asset Management inom Brummer & Partners. År 2010 fick Karl-Mikael för fondens räkning, i egenskap av dess VD, partner och portföljförvaltare, ta emot utmärkelsen European Hedge Fund of the Decade, då den ansedda organisationen HFR utsåg Futuris till den hedgefond av flera tusen verksamma i Europa, som under hela det gångna decenniet hade presterat högst totalavkastning i förhållande till variabiliteten i avkastningen samt maximal realiserad nedsiderisk. Innan Futuris arbetade Syding som högt rankad finansanalytiker inom bland annat mjukvara och investmentbolag. Efter tiden på Futuris har Syding främst investerat i onoterade nystartade företag inom en mängd olika branscher.

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Finanskursen. Om du mailar [email protected] och uppger CORNU eller anger CORNU i kontaktformuläret ska du få 5% rabatt på anmälningsavgiften.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: