Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2020-07-14 08:51

Vändning på Nasdaq - rött i Asien

Den tekniktunga Nasdaq-börsen vände ner igår och det ser rött ut i de asiatiska tidszonerna. Det mesta talar för en negativ börs idag, om nu inte någon viktig rapport kan övertolkas åt det positiva hållet.
Dagschart Nasdaq Composite.
Nedgången på Nasdaq-börsen var den största på några veckor. Till och med Tesla gick ner efter att först ha rusat extremt kraftigt. Nasdaq Composite gick -2.13%, S&P-500 -0.94%, medan Stockholmsbörsen stängde med +1.67% för OMXSPI medan humöret fortfarande var gott. Enbart detta talar för ett hårt ras i Stockholm idag.

Därtill är det rött över hela linjen i Asien med nedgångar runt en procent för alla index jag följer.

Nu kan det förstås komma någon kvartalsrapport idag som vänder allt, men annars ser det surt ut för dagen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Guldet hyfsat stabilt runt 1800 och viktiga ratiot guld:SP500 stärktes något. Guldaktierna är glödheta men såldes av igår i linje med övriga aktier.

  SvaraRadera
 2. Holl ut Lars, vi bevittnar historia, hur goer vi? Jag koeper guld!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägger grunden till en valutakris och yield curve control.

   Radera