Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2020-07-17 07:44

Rött i Asien med beskedliga börsnedgångar


Börserna gick generellt ner beskedligt igår, och Stockholmsbörsen tyngdes av Sandviks rapport enligt berättelserna, men ligger fortfarande plus på helåret. De måttliga nedgångarna fortsätter under morgonen i de asiatiska tidszonerna, men verkar rätt odramatiskta.
Sommarbörs.
Inget att hänga upp sig särskilt på just nu alltså, om man nu inte är för tungt exponerad mot de bolag som lämnat dåliga rapporter.

OMXSPI stängde på -0.52% men ligger fortfarande +0.59% sedan årsskiftet. S&P-500 gick -0.34% och dollarn har återhämtat sig något mot kronan, som har vänt vid vad som verkar vara en teknisk gräns.

I Asien är det svagt rött eller oförändrat, med ASX 200 på -0.05%, Hang Seng +0.56%, Nikkei -0.42%, Straits Times -0.01% och SSE Composite -0.40%.

Guldet försvagas och kostar trots dollarförstärkningen nu 525:- SEK per gram.

Kort sagt känns det som sommarlugn, trots alla rapporter som t ex Netflix som tydligen floppade och ska falla tvåsiffriga procent i efterhandeln. Det är dyrt när folk inte bara betalar, utan också tittar och kräver serverkapacitet och bandbredd...
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar