Cornucopia?

Aktuellt

Nytt rekord för fossila CO2-utsläpp 2019 - Sveriges utsläpp ökade snabbare än världen och Europa

Miljöpartiets och regeringens banbrytande klimatpolitik fortsatte fira segrar 2019, baserat på BP Statistical Review of World Energy, som sl...

2020-07-30 19:00

Rammstein inställd i Göteborg idag - hela konserten från 2019 på Youtube

Nu ikväll och i morgon kväll klockan 20:00 skulle Rammstein framträtt med sin enorma arenakonsert på Sveriges Bästa Rockarena (tm) Nya Ullevi i Göteborg. Men detta ställdes in på grund av coronapandemin, men ska förhoppningsvis återkomma nästa sommar istället och vi som hade biljetter har istället biljetter tills nästa år. Hela konserten från 2019 finns sammansatt från Moskvaframstärdandet via Youtube och återfinns nedan.
Rammstein framför Pussy i Köpenhamn 2019.
Det blev alltså ingen Rammstein idag tyvärr, men fans har satt ihop hela konserten från Moskva 2019 utifrån olika fans filmer. Två versioner hittas på Youtube i full HD-kvalitet. Olika sekvenser kan vara olika bra i bildkvalitet och sångaren Till Lindemanns röst sviker ibland, men det är verkligen hela konserten och magnifikt. Man får stå ut med dåligt tajmade reklamavbrott här och var dock, och att allt är filmat av fans med varierande kvalitet och stabilitet.

Tycker väl generellt nedanstående version har bättre bildkvalitet. En andra version finns här.
Så på med svarta metalkläder - upp på stor skärm - se till att den kör i full HD 1080p60 - och ut på dina kraftigaste högtalare. Du kan låtsas att du är i Danmark och ordna en dansk konserthandväska med öl och shots.

Trigger warning för svärjisar: Filmen innehåller kyssen mellan de två manliga gitarristerna Paul Landers och Richard Kruspe ("Paulchard") som protest mot de ryska lagarna och behandlingen av personer med av Kreml ej godkänd sexualitet. Regimen grep dock inte bandet även om politiker därefter hotade med att förbjuda bandet i Ryssland och en del fans (eller troll) blev så kränkta att de skrev att de nu skulle elda upp sina skivor med bandet. Som att en kyss är det mest provocerande Rammstein gjort genom åren. Titta inte på den här videon om du är svärjis. Videon för Pussy får för övrigt inte visas på Youtube utan att hälften suddats ut. Kanske finns på PornHub eller något. Lämnas som en övning åt läsaren. På konserten ovan är Pussy för övrigt en av höjdpunkterna, komplett med Lindemans ... vi kan väl säga jättedildo, som används för att spruta ner publiken.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. "en del fans (eller troll) blev så kränkta att de skrev att de nu skulle elda upp sina skivor med bandet. "

  Va??? Att de är gammalmodiga och efterblivna socialt, moraliskt, samhälleligt det syns, men att även tekniskt? Att de skaffat skivor alltså. Jag som trodde att i Ryssland så piratkopierar man. Och det rejält. Att bränna sin bärbara elektroniska enhet det är alltför mycket för många, att bara radera låtar är inte så spektakulärt.

  SvaraRadera
 2. Breaking!

  Inte bekräftat än, men det verkar som att postnord sänder REK och värdepost i samma lastbil. Värde (dyrt som fan) ska gå i bepansrad bil)..

  Åt helvetet om det stämmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. PostNord har inga värdetransportfordon ö h t. Än mindre är deras personal väktare med tilläggsutbildning i värdetransport.

   Radera
  2. Hehe, trodde verkligen Fredde att dessa gick i någon speciell typ av transport?

   Radera
 3. Oj, det var mycket sladdar. Det kliar i fingrarna att lägga dem i ordning.

  SvaraRadera
 4. Jag vill också ha en gitarr med eldkastare!

  SvaraRadera