Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-07-30 19:00

Rammstein inställd i Göteborg idag - hela konserten från 2019 på Youtube

Nu ikväll och i morgon kväll klockan 20:00 skulle Rammstein framträtt med sin enorma arenakonsert på Sveriges Bästa Rockarena (tm) Nya Ullevi i Göteborg. Men detta ställdes in på grund av coronapandemin, men ska förhoppningsvis återkomma nästa sommar istället och vi som hade biljetter har istället biljetter tills nästa år. Hela konserten från 2019 finns sammansatt från Moskvaframstärdandet via Youtube och återfinns nedan.
Rammstein framför Pussy i Köpenhamn 2019.
Det blev alltså ingen Rammstein idag tyvärr, men fans har satt ihop hela konserten från Moskva 2019 utifrån olika fans filmer. Två versioner hittas på Youtube i full HD-kvalitet. Olika sekvenser kan vara olika bra i bildkvalitet och sångaren Till Lindemanns röst sviker ibland, men det är verkligen hela konserten och magnifikt. Man får stå ut med dåligt tajmade reklamavbrott här och var dock, och att allt är filmat av fans med varierande kvalitet och stabilitet.

Tycker väl generellt nedanstående version har bättre bildkvalitet. En andra version finns här.
Så på med svarta metalkläder - upp på stor skärm - se till att den kör i full HD 1080p60 - och ut på dina kraftigaste högtalare. Du kan låtsas att du är i Danmark och ordna en dansk konserthandväska med öl och shots.

Trigger warning för svärjisar: Filmen innehåller kyssen mellan de två manliga gitarristerna Paul Landers och Richard Kruspe ("Paulchard") som protest mot de ryska lagarna och behandlingen av personer med av Kreml ej godkänd sexualitet. Regimen grep dock inte bandet även om politiker därefter hotade med att förbjuda bandet i Ryssland och en del fans (eller troll) blev så kränkta att de skrev att de nu skulle elda upp sina skivor med bandet. Som att en kyss är det mest provocerande Rammstein gjort genom åren. Titta inte på den här videon om du är svärjis. Videon för Pussy får för övrigt inte visas på Youtube utan att hälften suddats ut. Kanske finns på PornHub eller något. Lämnas som en övning åt läsaren. På konserten ovan är Pussy för övrigt en av höjdpunkterna, komplett med Lindemans ... vi kan väl säga jättedildo, som används för att spruta ner publiken.

6 kommentarer:

 1. "en del fans (eller troll) blev så kränkta att de skrev att de nu skulle elda upp sina skivor med bandet. "

  Va??? Att de är gammalmodiga och efterblivna socialt, moraliskt, samhälleligt det syns, men att även tekniskt? Att de skaffat skivor alltså. Jag som trodde att i Ryssland så piratkopierar man. Och det rejält. Att bränna sin bärbara elektroniska enhet det är alltför mycket för många, att bara radera låtar är inte så spektakulärt.

  SvaraRadera
 2. Breaking!

  Inte bekräftat än, men det verkar som att postnord sänder REK och värdepost i samma lastbil. Värde (dyrt som fan) ska gå i bepansrad bil)..

  Åt helvetet om det stämmer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. PostNord har inga värdetransportfordon ö h t. Än mindre är deras personal väktare med tilläggsutbildning i värdetransport.

   Radera
  2. Hehe, trodde verkligen Fredde att dessa gick i någon speciell typ av transport?

   Radera
 3. Oj, det var mycket sladdar. Det kliar i fingrarna att lägga dem i ordning.

  SvaraRadera
 4. Jag vill också ha en gitarr med eldkastare!

  SvaraRadera