Cornucopia?

Aktuellt

Regeringen föreslår skatt på hämtkaffe och snabbmat (som pizza) - fem respektive sju kronor

Regeringen föreslår i ett nytt betänkande att man ska införa skatt på engångsförpackningar av dryck och mat, t ex hämtkaffe på mackar och ca...

2020-07-03 02:32

Fallout blir teveserie på Amazon Prime

Legendariska postapokalyptiska datorspelserien Fallout blir teveserie på Amazon Prime. Mer information om tidplan och liknande saknas.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Med tanke på hur styvmoderligt Todd behandlat varumärket förväntar jag mig en riktig jävla skräpserie som antagligen kostar att titta på per minut.

  SvaraRadera
 2. Internet historian gjorde en formidabel & hysteriskt rolig översikt över spelseriens uppgång och fall: https://youtu.be/kjyeCdd-dl8

  SvaraRadera
 3. Lite mysigt ändå. Kommer ihåg Fallout 3 som en ganska händelserikt spel och samtidigt kunde det framkalla lite läskig känsla när diverse radiakskadade monster och kannibaler jagade runt.

  SvaraRadera
 4. Fallout är definitivt utmärkt ämne för en TV-serie.
  Kan bli riktigt bra.
  Jag är betalande medlem i Prime just nu. Kostar nästan inget och vissa riktigt bra serier och filmer. Inte så brett utbud kanske, men flera guldkorn.
  Jag följer "The Man in the high Castle", utspelar sig i en parallelt 60-tal där Tyskland/japan vann 2:a världskriget.
  "Little fires everywhere" Bra drama
  "Star Trek Picard" Bästa star trek på 20 år
  "Tales from the Loop" mystik och scifi baserat på en svensk målare!!!
  "Defience" Kul setting, lite fallout stuk. Storyn är sisådär...

  SvaraRadera