Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2020-06-19 09:56

Stockholmsbörsen stängd - men resten av världen stiger

Idag midsommarafton har Stockholmsbörsen stängt, men resten av världen bryr sig inte om svensk midsommar och börserna ser generellt ut att stiga till sillen.
Daxschart.

De amerikanska börserna stängde lite drygt runt noll igår. S&P-500 gick +0.06% och Nasdaq Composite +0.33%. I Asien steg Hang Seng +0.88% och Nikkei +0.55% och i skrivande stund är det uppåt på de europeiska börserna, med t ex tyska DAX på +0.46%.

Stockholmsbörsen har visserligen stängt, men svenska kronan faller rätt hårt mot den amerikanska dollarn och guldet stiger runt en procent till drygt 523:- SEK.

Att vi har stängt så här till sillen innebär förstås att det blir lite udda rörelser för Sverige på måndag, när fredagens internationella marknader ska arbetas ikapp. Ett senare och kanske obefintligt problem som det inte är så mycket att göra något åt just nu.

Ni som trots att det är midsommar läser det här önskar jag en god midsommarmorgon!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

  1. Ja må du leva uti 50 år till!

    SvaraRadera
  2. Var även exakt 4 år sen vi vaknade upp efter brexitomröstning utan att Stockholmsbörsen kunde reagera vilket kanske var tur.

    SvaraRadera
  3. Feliz Cumpleaños o ha en bra dag utan fylla😂

    SvaraRadera