Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2020-06-30 11:59

Reklam - endast för dig som fyllt 25 år

Nedanstående reklam får du endast titta på om du fyllt 25 år.

Lars Wilderäng's Preparatus Supervivet kan beställas från Systembolaget, nr 75406.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

16 kommentarer:

 1. 25 år, det är väl 20 för att handla på bolaget? Oavsett så är det ingen som frågar efter leg längre när jag handlar, lite ledsamt faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alkoholreklam får inte rikta sig till personer under 25 år och får ej publiceras där fler än 30% av mottagarna är under 25 år (inget problem här på bloggen enligt demografiundersökningarna).

   Radera
  2. När jag började handla på systembolaget blev jag lite förnärmad då jag ombads visa leg. De sista gångerna blev jag dock smickrad. Nu är det ledsamt nog en sedan länge svunnen tid.

   Radera
  3. Har inte fått visa leg på två år nu, men köper numera i stort sett allt på lokala järnaffären, där de vet att jag är över 25 år (och vad jag heter). Länge sedan jag faktiskt gick till ett Systembolag.

   Radera
  4. Järnaffär som järnaffär, va? ;-)

   Radera
  5. "Varmvattenberedare" kan jag väl tänka mig att de säljer på järnaffären, men socker och jäst?

   Radera
  6. Järnaffären är jättebra. Man kan köpa en yxa och sprit samtidigt. Om man beställt senast tisdag samma vecka på Systembolagets hemsida.

   Ja, byns kombinerade järn- och maskinaffär, samt byggvaruhandel och Postombud är också ombud för Systembolaget.

   Radera
  7. Är det som när man köper färg, att de har en grundvodka som man sätter i lite essens och sedan några minuter i skaken?

   Radera
  8. Oftast när jag känner för att köpa sprit och yxa så har jag glömt att beställa i förväg. :(

   Radera
 2. Egna druvor eller bara klistrat ditt namnet på random tillverkare likt Paolo Roberto?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera

  2. Det tog oss två år att hitta en tillverkare som jag var beredd sätta mitt namn på. Renommerad producent i Domaine Roche, fått 90/100 av Robert Parker för första årgången (det här är andra årgången) under sitt tillverkarnamn.

   Således blev det inget "jag älskar Cote du Rhone, men här har ni en portugis med mitt namn istället, så vi kan hålla nere priset".

   Radera
  3. Vilken extremt förolämpande fråga. Trodde du verkligen det om Herr Wilderäng?

   Radera
 3. "En lagom skvätt av wilderängs preparatus kan rädda dig från hjänblödning"
  Borde texten lyda i vinjetten till nyheterna.

  SvaraRadera
 4. Hoppas andra årgången fått bättre korkar. Fått lämna tillbaka fler stycken, dock inga problem att reklamera. De som varit bra är jag dock nöjd med, ett trevligt vin!

  SvaraRadera