Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2020-06-30 11:59

Reklam - endast för dig som fyllt 25 år

Nedanstående reklam får du endast titta på om du fyllt 25 år.

Lars Wilderäng's Preparatus Supervivet kan beställas från Systembolaget, nr 75406.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

16 kommentarer:

 1. 25 år, det är väl 20 för att handla på bolaget? Oavsett så är det ingen som frågar efter leg längre när jag handlar, lite ledsamt faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alkoholreklam får inte rikta sig till personer under 25 år och får ej publiceras där fler än 30% av mottagarna är under 25 år (inget problem här på bloggen enligt demografiundersökningarna).

   Radera
  2. När jag började handla på systembolaget blev jag lite förnärmad då jag ombads visa leg. De sista gångerna blev jag dock smickrad. Nu är det ledsamt nog en sedan länge svunnen tid.

   Radera
  3. Har inte fått visa leg på två år nu, men köper numera i stort sett allt på lokala järnaffären, där de vet att jag är över 25 år (och vad jag heter). Länge sedan jag faktiskt gick till ett Systembolag.

   Radera
  4. Järnaffär som järnaffär, va? ;-)

   Radera
  5. "Varmvattenberedare" kan jag väl tänka mig att de säljer på järnaffären, men socker och jäst?

   Radera
  6. Järnaffären är jättebra. Man kan köpa en yxa och sprit samtidigt. Om man beställt senast tisdag samma vecka på Systembolagets hemsida.

   Ja, byns kombinerade järn- och maskinaffär, samt byggvaruhandel och Postombud är också ombud för Systembolaget.

   Radera
  7. Är det som när man köper färg, att de har en grundvodka som man sätter i lite essens och sedan några minuter i skaken?

   Radera
  8. Oftast när jag känner för att köpa sprit och yxa så har jag glömt att beställa i förväg. :(

   Radera
 2. Egna druvor eller bara klistrat ditt namnet på random tillverkare likt Paolo Roberto?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera

  2. Det tog oss två år att hitta en tillverkare som jag var beredd sätta mitt namn på. Renommerad producent i Domaine Roche, fått 90/100 av Robert Parker för första årgången (det här är andra årgången) under sitt tillverkarnamn.

   Således blev det inget "jag älskar Cote du Rhone, men här har ni en portugis med mitt namn istället, så vi kan hålla nere priset".

   Radera
  3. Vilken extremt förolämpande fråga. Trodde du verkligen det om Herr Wilderäng?

   Radera
 3. "En lagom skvätt av wilderängs preparatus kan rädda dig från hjänblödning"
  Borde texten lyda i vinjetten till nyheterna.

  SvaraRadera
 4. Hoppas andra årgången fått bättre korkar. Fått lämna tillbaka fler stycken, dock inga problem att reklamera. De som varit bra är jag dock nöjd med, ett trevligt vin!

  SvaraRadera