Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-06-16 10:01

Profilintervju med mig hos noll27

Västra Götalandsregionens biblioteksmagasin noll27 har gjort en lite längre intervju och profil på mig (Lars Wilderäng) som hittas här.
Lars Wilderäng och Redovisningsavdelning Marviken. Foto: Norstedts
Man kan ju inte styra över vad för referat och citat som tas med i en intervju, men trots en del förkortningar så är intervjun hos noll27 faktiskt rätt bra. Innehåller rent av en del nytt i text, som jag mest annars bara brukar dra på föreläsningar och en del om coronakrisen.

Den intresserade hittar intervjun här. Intervjun fanns förstås redan tidigare länkad via mina officiella sociala mediakanaler på Facebook, Twitter och Instagram - följ mig även där. 

Glöm inte köpa Redovisningsavdelning Marviken nu inför sommarsemestern, så du har en riktigt god bok att avnjuta i hängmattan. Du hittar den inbunden hos din lokala bokhandlare som SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln där den fortfarande är på topplistan deckare. Stöd din lokala bokhandlare idag, så de finns kvar med bästa service och snabbast leverans även i morgon. Onlin finns boken hos Bokus och Adlibris. Alternativt kan du lyssna på den via exempelvis Storytel.

5 kommentarer:

 1. Har läst ut Marviken och saknar redan Tor Keksvik och hans flickor. Vill ha mer. Tor skulle kunna bli en minst lika folkkär hjälte som Carl B. Hamilton.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara instämma! En fortsättning vore underbart och känns rimligt!

   Radera
 2. Håller med om boken. Bra faktiskt. Fyndig historia.

  SvaraRadera
 3. OT: Vad använder du för hårprodukter? Det verkar vara orkan-preppat med gel där uppe.

  SvaraRadera