Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2020-06-10 08:19

Pressträffen om Palmeutredningen och Palmemordet live här!

Nedan hittas Youtube-liveströmmen från åklagarmyndighetens pressträff om Palmeutredningen. Pressträffen ska börja 09:30 idag onsdagen den 10:e juni. Livetolkning till engelska hittas också nedan.
För att nå ut till alla konspirationsnötter och foliehattar i hela världen, så har Åklagarmyndigheten även en ström livetolkad till engelska, som hittas nedan.
Pga av frånvaro av hörlurar och pllacering publik miljö är det väl tveksamt om jag själv kan lyssna på pressträffen, men som jag skrev igår så kommer det här antagligen floppa och i slutändan bara ge upphov till ännu fler konspirationsteorier eftersom den utpekade (eventuellt anonynmiserade) mördaren är död och därmed inte kan vare sig bekräfta eller ställas till svars i en avgörande serie rättegångar. Fallet kommer vara polisiärt löst och utredningen läggas ner, men något facit via fällande dom kommer inte fås.

17 kommentarer:

 1. Christer Andersson och ett mordvapen räcker för mig:)

  Sen kommer dom inte spekulera längre än så men dom kanske gör arkiven tillgängliga till privatspanarna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han var länge huvudmisstänkt, kanske tom. den dom trodde dom skulle få fast 1994 då dom självsäkert deklarerade att detta skulle vara över inom ett halvår.

   Dock efter fiaskot med Christer Pettersson så krävdes ett mordvapen och det har dom inte haft tills nu (enligt Suhonen som ville ta all äran från utredarna den sopan).

   Det var det enda mordvapnet i Stockholm som saknades så hög sannolikhet att det är Christer Andersson.

   Radera
  2. Nej det var inte enda mordvapnet som saknades. De som ingick i knarkspaningen hade egna tjänstepistoler som aldrig kollades av Holmer&Co. De var ju "betrodda"

   Radera
  3. Så ALLA vapen som överhuvudtaget fanns i Stockholm på 80-talet har man ett register över och koll på? Ett i sig häpnadsväckande påstående egentligen? Eller var Sverige verkligen så idylliskt på 80-talet? I dag har vi inte ens koll på hur många människor som befinner sig i landet.

   Radera
  4. Ja det stämmer men CA hade den enda magnumrevolvern som inte testats.
   Och han hade erkänt grovt vapenbrott till utredarna, han sålde den till en knarkare i kungsan.

   då vapenuppgiften börjat cirkulera var CA en trolig kandidat, det hade förmodligen accepterats av många.

   Är nog ingen som accepterar SE då han mellan 23:19 - 23:21:20 hunnit växla ett par ord med vakten, gått en minut mot kungsgatan, känna igen Palme på ryggtavlan och bestämma sig för att skjuta honom, och gör det.

   Det enda rimliga OM han är GM vore att han blivit uppringd eller fått en prompt på walkie talkie att snabbt röra sig mot Sveavägen för Palme är där, dom går arm i arm och är klädda så här.

   MEN då är det konspiration och det trodde ju inte PU.

   SAMT att SE är sveriges i särklass kyligaste mördare och slösade bort sin talang på grafik helt i onödan.

   Radera
 2. Det fattar väl alla att det var Bo Strömstedt och Rolf Alsing som gjorde det för att sälja mer tidningar.

  SvaraRadera
 3. Knarkspaningen och alla WT-observationer är intressant. Detta förnekades av den gamla (S)-politruken Holmér och även av Ölvebro , men då Dag Andersson kom in som förundersökningsledare så bekräftade han 80 WT observationer. "Lösningen finns på vår egen bakgård" sa SÄPO-chefen PG Näss men han blev ju förbjuden att utreda av gamla s-regimen. Gissar på mycket politiskt känsligt under ytan. Hoppas att KP vågar säga sanningen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skrämmande att "storheter" som Guillou , Ingvar C , Stig-Björn , Aschberg mm fortfarande framhärdar Christer Pettersson. Det var ju ett planterat villospår och lämplig syndabock att gömma allt under ytan , men han är ju den ende som KP avfärdat.

   Radera
  2. Nu är jag övertygad. Mörkläggning. Man har inga bevis, bara en lös hypotes bland alla andra. En person som aldrig varit kriminell eller mördat har med en Magnum 357 på jobbet och går ut i precis rätt minut och skjuter statsministern då han passerar men är så iskall att han talar med polisen efteråt. Underrättelsetjänsten har redan förberett denna mörkläggning med att plantera in Skandiamannen som gärningsman via tidningen Filter. All annan media hakar okritiskt på. Folket köper förklaringen rakt av

   Radera
  3. Det är nog jag med tyvärr. SE var en lösning som kom från filter.

   Filter har jag stött på i ubåtskränkningarna och dom ägnar sig åt manipulering av sanningen för S räkning det har jag belägg för i ubåtsfrågan.

   Kan ju vara ett samamnträffande men att PU tog deras artikel och sålde in som saningen är varningslampor för mig.

   Sen är SE orimlig i det scenariot dom presenterar.

   Hade dom sagt fet konspiration och SE fick ett samtal att han skulle kuta ut och dom var där, då kanske.

   Radera
 4. Trovärdigheten i Claes Hedbergs / Ole Dammegårds teorier slår i taket efter detta.Passande avslutning ändå; en fiaskopressträff som topping på en farsartad, inkompetent mordutredning. Just nu är Sverige ett land med skämskudde över hela ansiktet. Det finns inga bevis , inget vapen , ingen har sett honom , "en större konspiration kan inte uteslutas" , "Sydafrikaspåret är intressant" man har alltså ingenting utom en spekulation. Cornu hade rätt. Punkt :)

  SvaraRadera
 5. Jag hittar inte något nytt bevis?

  SvaraRadera
 6. Känslan jag fick var lite "vi har hållit på för länge och tröttnat, vem utom Christer Pettersson, har media tjatat om och är död?"
  Motivet "han gillade inte palme och han fanns i kretsar som inte gillade palme" det var väl runt 35% av befolkningen.
  "han kunde använda vapen"
  Ja... Liksom 50% av sveriges befolkning vilka genomgått värnplikt.
  Väldigt mycket indicier snarare än bevis. Kan inte tänka mig att det hade hållit i domstol.

  SvaraRadera
 7. Tänk vad massa jävla stålar som gödslats på detta.

  SvaraRadera
 8. Det här smälter in bra med diskusisonen om ubåtsjakten där man mörkar hej vilt fortfarande.

  Jag kunde inte Palmemordet så bra men tillräckligt bra för att anse att SE var lämplig att skylla på efter Filters hype.

  SvaraRadera