Cornucopia?

Aktuellt

Globala fossila CO2-utsläpp ökade med nio Sverige 2019 - Kina ökade med sju Sverige

De globala fossila CO2-utsläppen ökade med nästan nio Sverige 2019. Även om Sverige skulle slutat helt med fossila bränslen förra året, ha...

2020-06-22 07:20

Lugn start på börsveckan

Börsveckan inleder lugnt i de asiatiska tidszonerna, medan svenska kronan fortsätter försvagas mot dollarn.
Dagschart USDSEK.
Rörelserna i Asien under morgonen är små och odramatiska. ASX 200 går +0.21%, Hang Seng -0.32%, Nikkei +0.25% och Straits Times +0.23%.

Kronan fortsätter tappa mot den amerikanska dollarn, som stiger med 0.30% och guldet är således upp något till nästan 532:- SEK per gram.

Med S&P 500-terminen +0.30% så kan vi nog vänta oss en relativt lugn börsöppning. Sedan får vi se om sommarlugnet består, vilket i så fall är positivt för börsen då marknaden ogillar oro.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar