Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2020-06-21 19:52

Hur tror du börsen kommer gå fram till kräftpremiären?

Hur tror du börsen kommer gå fram till kräftpremiären, nu när sillen är avklarad? Svara nedan. 
Havskräftor.
"Köp till sillen och sälj till kräftorna" heter det utan grund, och nu har vi alla klarat av sillen under midsommarhelgen. 

Således är det dags att ta in era åsikter om hur börsen kommer gå fram till kräftpremiären den 8:e augusti. Svara nedan.
 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

12 kommentarer:

 1. Jag röstade kräftgång (men jag har rätt ofta fel).

  SvaraRadera
 2. Up lite, men min mage är bättre för mat.
  Lär mig många ord om börsen här, TINA.

  SvaraRadera
 3. Ner mycket eftersom smittspridningen kommer att öka dramatiskt under sommaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte den ökar på sommaren av samma anledningen som att influensa inte härjar så mkt på sommaren. Folk rör sig mer ute, vilket ger låg smittorisk, och har höga d-vitamin nivåer i blodet utan att ta tillskott. Däremot hösten eller vintern kan bli farlig.

   Radera
 4. Kanske löpläge till kräftorna 2021.

  SvaraRadera
 5. Skrev oförändrat, men mer inne på ständigt upp och ned allteftersom nya besked om lite allt möjligt kommer.

  SvaraRadera
 6. Hur mycket är "lite"? När går det över till mycket?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite är väl cirka 2-6 % och mycket 7 % eller mer. Ungefär.

   Som man frågar får man svar.

   Radera
 7. "Ner Lite" Tror jag. Den här sedelpressen riksbanker dragit igång som de använder för att hålla kurserna uppe genom att köpa för nytryckta pengar. Det kan omöjligt hålla länge till. Så extremt kraftiga obalanser i ägande måste slå tillbaka

  SvaraRadera
  Svar
  1. “while enthusiasm may be necessary for great accomplishments elsewhere, on Wall Street it almost invariably leads to disaster.”

   Radera
 8. Saknar alternativet: All of the above

  SvaraRadera
 9. Gissade tidigare i jan/feb att börsen går upp runt 10% och bostäder upp runt 5% i seketas. Innan Corona då alltså, som trots allt verkar mildare än worst case. Jag står kvar vid mina gissningar. Hoppas bostäderna fortsätter upp några procent till, så man kan klämma in en Tesla i lånen utan att bli överbelånad >50% belåning.

  SvaraRadera