Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2020-06-04 14:04

Gästinlägg: God litterär smak söder om Söder

Nedansteånde är ett gästinlägg från en läsare. Det handlar om tung litterär mark, då Årsta exempelvis förekommer i Stjärnklart. Jag kunde inte skrivit läsarens text bättre själv, så här följer den, komplett med Fallet och Redovisningsavdelning Marviken vid dubbelsängen, och Stjärnklart på balkongbordet.

Har du god litterär smak? Strax bortanför naturliga kärnvapenmål, söder om Söder, hittas denna pärla på 58 m2 för endast 2 450 000:- SEK i utgångspris och endast 3327:- SEK i klubbmedlemskapsavgift.
Väldigt tunga stenar på flytt i Stockholm. Bloggens foto.


Lägenheten har verkligen allt. Hall med säkerhetsdörr, sovrum, stambytt badrum, vardagsrum och ett exklusivt separat rum tilldelat endast köket.

Här bor du nära naturen samtidigt som stadens puls och nattliv finns bara ett stenkast bort. Från nattklubbarna på Södermalm leder du hem ditt sällskap via en kort, trevlig promenad längs ståtliga Skanstullsbron och mysiga Årstaviken. Med Globen på promenadavstånd är konserter och sportboll aldrig långt borta.
Årstaviken från Södersjukhuset. Notera misstänkt UAV uppe till vänster. Bloggens foto.
Bland bostadens förnämliga faciliteter märks egen tvättmaskin, perfekt för en snabb tvättpaus när du ändå jobbar hemifrån (gigabituppkoppling 89 kr/mån, 200 Mbit/s ingår i månadsavgift) eller helt enkelt för att upprätthålla isolering.

Till lägenheten hör inte bara ett utan hela två källarförråd som du kan utnyttja för delar av ditt preppingförråd.

Läget är perfekt med goda kommunikationer både kommunalt, med cykel eller med det alltmer populära färdmedlet bilen.

Upplev majestätiska skönlitterära vingslag när du kör hemåt från Berga längs natursköna Nynäsvägen, precis som hemvärnschef Bergäng i Höstregn, i ditt fall efter ännu en lyckad övning i skärgården med insatskompaniet.

När dagen är inne för att lämna populationscentra behöver du bara riva med dig din BOB, gå till föreningens garage (433 kr/mån) för att sedan via närliggande Årstalänken snabbt ta dig ut på såväl stora som små trafikleder i riktningen din flyktplan tar dig.

I månadsavgiften på blygsamma 3 327 kr ingår värme, vatten, tvättstuga, förråd, bredband och kabel-TV.

Missa inte visning på söndag kl 13:30.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. 124 söderort bror kofot ingen portkod.

    SvaraRadera
  2. Ha ha. Folk har lärt sig vilken fantastisk reklam det är att bli omnämnd på den här bloggen. Fräsch lya, trevlig text och fina bilder. Det blir nog bra budgivning på den.

    SvaraRadera