Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2020-06-05 20:02

Fredagsmys: Redovisningsavdelning Marviken topplistad för maj månad - åttonde mest sålda ljudboken på bara tretton dagar

Dags för lite fredagsmys och topplisteplaceringar för Redovisningsavdelning Marviken, på den officiella topplistan för maj månad i hela Sverige. På 24 dagar placerade den sig som Sveriges tredje mest sålda e-bok och den tolfte mest sålda skönlitterära boken. Och på endast tretton av månadens dagar kom den in som den åttonde mest sålda ljudboken. Förläggareföreningens officiella topplista för maj månad hittas hos Boktugg.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng.
Första tryckningen är nu slutsåld centralt, men andra tryckningen finns nu inne, och du hittar boken hos din lokala bokhandlare som SF-bokhandeln i Stockholm, Göteborg eller Malmö, Akademibokhandeln där den  är femte mest sålda  deckare eller en fristående bokhandlare. Glöm inte att stödja din lokala bokhandlare nu under coronakrisen, så den finns kvar för snabbast leverans och bäst service även när krisen är över.

Online finns den som inbunden, ljudbok och e-bok hos Bokus eller hos Adlibris. Den är också på plats #8 på Storytels topplista,  och du kan lyssna på den på Storytel, Nextory eller Bookbeat.  

Ha en fortsatt mysig fredag!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Det glädjer mig oerhört! Stort jävla grattis! Så jäkla roligt! :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis och välbetjänt. Men måste ändå framhålla Midvintermörker som näst bästa bok någonsin, en uppdaterad Operation Garbo!!!

  SvaraRadera
 3. Omslagsbilden påminner mig om den här roliga bilden.

  Är det ingen som kan gräva lite djupare i den svenska Black lives matter-rörelsen? Vilka är det egentligen som håller i trådarna? Ytterst anmärkningsvärt hur de kunde ansamla tusentals till ett irreguljärt angrepp förklädd till demonstration om amerikansk inrikespolitik mitt under rådande pandemi med restriktioner och förmå en polis att byta sida, vilket sedan minister och polisledning försvarar. Putin blir väldigt glad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, så slö brukar väl inte du vara?

   Radera
 4. Gillade verkligen Marviken. Undrade flera gånger hur författaren egentligen tänkte sy ihop det hela men det gick ju bra till slut. En del saker var lätt förutsägbara som t.ex. vem som var skurken och vem som skulle dö av sjukdom och några korrekturfel hittade jag också men det är petitesser. Vill gärna höra mer om hur det går för Tor Keksvik. Omslaget är en historia för sig. Det har absolut en egen marknad som affisch. Skulle pryda vilken vägg som helst. Undrar om förlaget tänkt på det.

  SvaraRadera
 5. Varmt grattis! Det är välförtjänt :)

  SvaraRadera