Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-06-01 11:07

Fortsatta topplisteplaceringar för Redovisningsavdelning Marviken

Min nya roman Redovisningsavdelning Marviken fortsätter vara topplisteplacerad på de officiella sammanställda Sverige-topplistorna, och är med Förläggareföreningens rapport från i fredags (PDF) för vecka 21 även placerad på ljudbokstoppen.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng
Topplisteplaceringarna blev som följer:

#3 Ljudböcker
#8 E-böcker
#13 Skönlitteratur (ej pocket)

Den inbundna utgåvan är listad som tillfälligt slut hos Adlibris, efter att de sålt slut på sina böcker och de är nu också slutsålda centralt. Ny andra tryckning ska komma in centralt idag dock, och boken finns hos din lokala bokhandlare som SF-bokhandeln (slut i Göteborg dock) eller Akademibokhandeln, där den inbundna boken för övrigt ligger som #5 i kategorin deckare. Boken kan dock vara slut hos en del bokhandlare, hos Akademibokhandeln kan du kolla lagerstatus här, men nya böcker från andra tryckningen bör komma in i veckan. Online finns den fortfarande hos Bokus.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Fick tag på den hos Globe bokhandel i Ludvika när jag var på genomresa! Vilket bladvändare den är!

  SvaraRadera
 2. Boken var riktigt bra, gillade verkligen den kontrafaktiska aspekten, bra jobbat cornu!

  SvaraRadera
 3. Gjorde slag i saken och köpte 3 böcker av bloggägaren, Höst x 2, och den ovan nämnda. Höst x 2 var över förväntan bra och just nu är jag en bit in i Marviken vilken har en intressant och oväntad plot twist. För vad det är värt från mig så tycker jag ditt skrivande (det jag läst) är riktigt bra.

  SvaraRadera
 4. Precis börjat läsa Marviken. Verkar lovande. Hoppas du har en uppföljare på G. 😎

  SvaraRadera
 5. Den är jävligt bra! (Åtminstone fram till sidan 177 där jag är nu)

  SvaraRadera