Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2020-06-01 11:07

Fortsatta topplisteplaceringar för Redovisningsavdelning Marviken

Min nya roman Redovisningsavdelning Marviken fortsätter vara topplisteplacerad på de officiella sammanställda Sverige-topplistorna, och är med Förläggareföreningens rapport från i fredags (PDF) för vecka 21 även placerad på ljudbokstoppen.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng
Topplisteplaceringarna blev som följer:

#3 Ljudböcker
#8 E-böcker
#13 Skönlitteratur (ej pocket)

Den inbundna utgåvan är listad som tillfälligt slut hos Adlibris, efter att de sålt slut på sina böcker och de är nu också slutsålda centralt. Ny andra tryckning ska komma in centralt idag dock, och boken finns hos din lokala bokhandlare som SF-bokhandeln (slut i Göteborg dock) eller Akademibokhandeln, där den inbundna boken för övrigt ligger som #5 i kategorin deckare. Boken kan dock vara slut hos en del bokhandlare, hos Akademibokhandeln kan du kolla lagerstatus här, men nya böcker från andra tryckningen bör komma in i veckan. Online finns den fortfarande hos Bokus.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Fick tag på den hos Globe bokhandel i Ludvika när jag var på genomresa! Vilket bladvändare den är!

  SvaraRadera
 2. Boken var riktigt bra, gillade verkligen den kontrafaktiska aspekten, bra jobbat cornu!

  SvaraRadera
 3. Gjorde slag i saken och köpte 3 böcker av bloggägaren, Höst x 2, och den ovan nämnda. Höst x 2 var över förväntan bra och just nu är jag en bit in i Marviken vilken har en intressant och oväntad plot twist. För vad det är värt från mig så tycker jag ditt skrivande (det jag läst) är riktigt bra.

  SvaraRadera
 4. Precis börjat läsa Marviken. Verkar lovande. Hoppas du har en uppföljare på G. 😎

  SvaraRadera
 5. Den är jävligt bra! (Åtminstone fram till sidan 177 där jag är nu)

  SvaraRadera