Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-06-09 16:34

BTJ-häftet: "Fantastiska spänningsromanen Redovisningsavdelning Marviken"

Bibliotekstjänsts Kristofer Flensmarck har nu recenserat min nya roman Redovisningsavdelning Marviken åt BTJ-häftet, och det är en glödande recension med bland annat följande citat efter att ha kallat boken för "fantastiska spänningsromanen":
"Med Redovisningsavdelning Marviken kokar Wilderäng samman en rappt växelklippt agentintrig kryddad med några av genrens allra mest klassiska ingredienser – oväntade vändpunkter, invecklade blindspår, rafflande cliffhangers, samt en mängd actionscener av filmiska mått – som torde imponera till och med på spionromansnestorn Jan Guillou." - Kristofer Flensmarck BTJ-häftet nr 14, 2020 
Helhetsbetyget blir 4/5 där f står för mycket bra (5 står för briljant, 3 för bra, 2 för ordinär och 1 för undermålig). BTJ-häftet riktar sig till biblioteken, får inte citeras mer än ovan och innehåller även i princip kompletta spoilers för alla recenserade böcker, så bibliotekarierna inte ska behöva läsa böckerna för att kunna beställa eller rekommendera dem till läsare.
Redovisningsavdelning Marviken och Lars Wilderäng.
Du köper boken hos din lokala bokhandlare som SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln, där den ligger på sjätte plats för topplistan deckare, eller hos en fristående bokhandlare. Glöm inte att stödja din lokala bokhandlare nu under coronakrisen, så den finns kvar med bästa service och snabbast leverans även i framtiden.

Online finns boken hos Bokus, Adlibris och även hos de strömmande tjänsterna som Storytel, där den ligger på nionde plats på topplistan.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Jämförd med Jan Guillou - det måste smärta lite va? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy fan ja.

   Är själv halvvägs, mycket bra bok.

   Radera
 2. Köpte boken genom SMB. Kanske något dyrare, men men.
  Är drygt halvvägs och kan väl säga utan att spoila för mycket, att det är inte bara karaktärerna som blir yra i huvudet... 😁
  Tog en stund att få ordning på hur "landet ligger", men det här har du gjort fantastiskt bra.
  Och om inte annat, har jag lärt mig vad Marviken var, på riktigt. Kände faktiskt inte till det tidigare.

  Mycket bra bok! Rekommenderas varmt.

  SvaraRadera
 3. Lyssnade via Storytel och köpte sen också den inbundna boken för att läsa om längre fram. Ger den också en 4:a av fem möjliga.

  SvaraRadera