Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2020-06-09 16:34

BTJ-häftet: "Fantastiska spänningsromanen Redovisningsavdelning Marviken"

Bibliotekstjänsts Kristofer Flensmarck har nu recenserat min nya roman Redovisningsavdelning Marviken åt BTJ-häftet, och det är en glödande recension med bland annat följande citat efter att ha kallat boken för "fantastiska spänningsromanen":
"Med Redovisningsavdelning Marviken kokar Wilderäng samman en rappt växelklippt agentintrig kryddad med några av genrens allra mest klassiska ingredienser – oväntade vändpunkter, invecklade blindspår, rafflande cliffhangers, samt en mängd actionscener av filmiska mått – som torde imponera till och med på spionromansnestorn Jan Guillou." - Kristofer Flensmarck BTJ-häftet nr 14, 2020 
Helhetsbetyget blir 4/5 där f står för mycket bra (5 står för briljant, 3 för bra, 2 för ordinär och 1 för undermålig). BTJ-häftet riktar sig till biblioteken, får inte citeras mer än ovan och innehåller även i princip kompletta spoilers för alla recenserade böcker, så bibliotekarierna inte ska behöva läsa böckerna för att kunna beställa eller rekommendera dem till läsare.
Redovisningsavdelning Marviken och Lars Wilderäng.
Du köper boken hos din lokala bokhandlare som SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln, där den ligger på sjätte plats för topplistan deckare, eller hos en fristående bokhandlare. Glöm inte att stödja din lokala bokhandlare nu under coronakrisen, så den finns kvar med bästa service och snabbast leverans även i framtiden.

Online finns boken hos Bokus, Adlibris och även hos de strömmande tjänsterna som Storytel, där den ligger på nionde plats på topplistan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Jämförd med Jan Guillou - det måste smärta lite va? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fy fan ja.

   Är själv halvvägs, mycket bra bok.

   Radera
 2. Köpte boken genom SMB. Kanske något dyrare, men men.
  Är drygt halvvägs och kan väl säga utan att spoila för mycket, att det är inte bara karaktärerna som blir yra i huvudet... 😁
  Tog en stund att få ordning på hur "landet ligger", men det här har du gjort fantastiskt bra.
  Och om inte annat, har jag lärt mig vad Marviken var, på riktigt. Kände faktiskt inte till det tidigare.

  Mycket bra bok! Rekommenderas varmt.

  SvaraRadera
 3. Lyssnade via Storytel och köpte sen också den inbundna boken för att läsa om längre fram. Ger den också en 4:a av fem möjliga.

  SvaraRadera