Cornucopia?

Aktuellt

Kommer ni ihåg SVT:s Covid-19 superspridarevenemang Melodifestivalfinalen 2020?

"Det hade varit fruktansvärt tråkigt med en final utan publik." - SVT:s talesperson Vi avbryter ordinarie sändningar för att dra o...

2020-06-15 06:48

Börsveckan inleder negativt i Asien


Börsveckan inleds med i skrivande stund fallande börser över hela linjen i de asiatiska tidszonerna. Det ser ut som förra veckans ras rullar vidare.
Dagschart ASX-200.
Börserna faller alltså vidare. Australiens ASX-200 går -0.55%, Hong Kongs Hang Seng -0.62%, Nikkei 225 går -1.18% i Japan, Shanghais SSE Composite -0.01% och Singapores Straits Times -1.46%.

Terminen för amerikanska S&P-500 pekar också nedåt.

Kronan är i stort sett oförändrad mot dollarn och guldet är också stabilt än så länge på morgonen.

Ingen större dramatik ännu, men nedgångarna ser alltså ut att fortsätta.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Troligt ner mot superviktiga 1475 inom snar framtid. Håller inte det så lär det bli ny test av 1261 i sommar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag också! 1261 är troligt.

   Radera
 2. Man skulle kunna förenkla aktiemarknaderna genom att Jerome Powell helt enkelt skickade ut ett pressmeddelande varje morgon om vad priset skall bli idag.

  Fast det skulle nog bli lite pinsamt..

  SvaraRadera
 3. Japp bearish island o grejs, men, täck nu bara GAP om du ska börs, sen får vi se om inte det kommer en säljstorm om inte då The Powers som har elitposterna vill annat. Tänk jag minns när PPT var en konspiration.

  SvaraRadera
 4. Allså sp500, Sthlm följer mest husse.

  SvaraRadera
 5. Sälj sillen och köp kräftorna! Kommer det även gälla för sommaren 2020?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är upp till Blackrock och Fed. Tekniskt måste vi ta ut ATH nu före jag tror på köp.

   Radera