Aktuellt

Bostadsbankomaten och Finansinspektionen: Fyra av tio nya bolån går inte till bostadsköp - ökar

Finansinspektionens rapport Den svenska bolånemarknaden  visar att fyra av tio nya bolån inte gick till att köpa bostad eller att byta bank....

2020-05-29 13:54

Veterandagen - fredagsmys utgår - stöd VRR eller Gula bandet

Idag är det Veterandagen, och därför utgår det annars obligatoriska fredagsmyset. Du kan stödja våra inrikes- och utrikesveteraner, som har riskerat liv, hälsa och relationer för att genomföra demokratiska beslut och stå upp för frihet, demokrati och rättvisa med sina liv i vågskålen, genom att stödja Gula Bandet eller VRR - Veteranstöd Rapid Reaction. Den senare hjälper veteraner som hamnat i ekonomiska problem, vilket med dagens ekonomiska läge för många utsatta kanske är mer aktuellt än någonsin. Din gåva gör konkret skillnad i någon annans liv. Stöd VRR, det gör jag.
VRR.
Allt som krävs är att du startar Swish och skannar av QR-koden på denna websidan, anger belopp och signerar transaktionen med ditt mobila bank-id. Tar mindre än tjugo sekunder.
Inget belopp är för stort eller för litet - man ska inte jämföra
sig med andra, därför är beloppet ovan struket.
Ni får ha en fortsatt trevlig fredag, ni som har möjligheten till det.

Författaren och bloggaren Lars Wilderäng är hedersmedlem i VRR sedan 2016, vilket förpliktar. Åttio procent av prispengarna från Stora Ljudbokspriset 2018 gick till VRR, Sveriges Veteranförbund och Gula Bandet, resten till byns byalag.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

12 kommentarer:

 1. Klockade in på 45s.. går nog att slimma lite men utan att tjuvstarta och ha rätt sida och appar öppna tror jag 20 blir svårt??

  SvaraRadera
 2. Inte specifikt vrr men jag saknar ett sätt att anonymt skänka pengar.

  Hos vrr blir man tydligen automatiskt stödmedlem. Jag har inget behov av att bli vare sig medlem eller registrerad.

  Skänkte pengar till röda korset, eller nått sånt en gång via swish och blev sen upprepade gånger uppringd av "säljare" och fick material jag inte bett om hemskickat flera gånger. Aldrig mer...

  Man kanske skulle starta en fömedlingstjänst. Där man kan betala med swish, välja vem som ska ha pengarna och bli garanterad anonymitet gentemot mottagaren samt att man uttryckligen aldrig kommer kontaktas. Så kan man ta 2% av beloppet eller nått sånt i avgift också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också sagt aldrig mer av den anledningen.
   Idén med den anonyma förmedlingstjänsten vore en god sak.

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du vet att alla internationella insatser föregås av riksdagsbeslut va? Det finns 328 dokument rörande Mali på riksdagens hemsida.

   Men visst, det göms undan. Vi säger så.

   Radera
  2. Removed, uppfyllde inte mina egna krav.

   Radera
 4. Mycket bra och föredömligt. Som veteran tackar jag dig.

  SvaraRadera
 5. Väl talat Ben!...Det finns gott om idioter där ute!

  SvaraRadera