Cornucopia?

Aktuellt

Istället för bankfack?

När allt fler banker stänger ner sina bankfack och alternativen kräver att man rycker upp hela sin ekonomi, alla kort, konton, appar, sparan...

2020-05-25 07:17

Veckan öppnar med spretiga börser i Asien - kronan faller

Veckan öppnar med spretiga börser i Asien där den forna brittiska kolonin Hong Kon står för fallen, medan Australien och Japan stiger. Svenska kronan försvagas mot världsvalutorna, men norska kronan faller ännu mer. Även guldpriset är ner.
Melbourne, Australien.
Det är alltså spretigt på börserna i de asiatiska tidszonerna. Shanghai är oförändrat medd -0.03%, medan Australiens ASX-200 går +1.49% och Nikkei 225 går +1.48% i Japan. Hong Kongs Hang Seng faller istället vidare och går -1.00% medan Singapore-börsen verkar stängd.

Den svenska kronan faller mot såväl EUR, USD och GBP, om än inte jättedramatiskt. Norska kronan faller dock ännu mer och det viktiga är ju att jämföra sig med andra har vi lärt oss.

Guldet faller också.

Dock bör väl Stockholmsbörsen stiga på morgonen.

God morgon!

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Bara 15% kvar så är DJ upp till ATH igen och då börjar högkonjunkturen igen (på börsen).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast idag blir det ingen uppgång i US då det är Memorial Day.
   Annars får du glädja dig åt att DAX är upp 1.7% och Hong Kong vände till svagt plus för dagen.

   Radera
  2. När firar vi V-day då?

   Radera