Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-05-02 18:00

Två timmar kvar på sista auktionen Redovisningsavdelning Marviken 10/10

Det är nu två timmar kvar på den tionde och sista auktionen av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 726:- SEK.
Unboxing.
En sammanställning av auktionerna nedan:


Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln. Boken släpps som inbunden och e-bok den 7:e maj, plus eventuella tider för distribution och uppläggning i system. Ljudboken kommer den 18:e maj.

Adlibris har en separat kampanj med nedsatta priser på mina böcker här. Bokus har även prissänkt Fallet på inbundet till pocketpriser.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Noterade det omvända idag. Köpte utemöbler på Mio och fick en värdecheck på 1200:- som förfaller. Sålunda begav jag mig till Mio för att inhandla för värdechecken. Ett solparasoll á 700 kr, men sen blev det stopp. tillbringade säkert en timme innan vi hittade något att köpa. Det fick bli ett vinställl.

    SvaraRadera