Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2020-05-02 18:00

Två timmar kvar på sista auktionen Redovisningsavdelning Marviken 10/10

Det är nu två timmar kvar på den tionde och sista auktionen av signerat och numrerat exemplar av Redovisningsavdelning Marviken. Aktuellt bud är 726:- SEK.
Unboxing.
En sammanställning av auktionerna nedan:


Boken går förstås även att förbeställa osignerat via SF-bokhandelnAkademibokhandelnAdlibris eller Bokus. Stöd din lokala bokhandel extra nu i coronatider och köp således gärna via SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln. Boken släpps som inbunden och e-bok den 7:e maj, plus eventuella tider för distribution och uppläggning i system. Ljudboken kommer den 18:e maj.

Adlibris har en separat kampanj med nedsatta priser på mina böcker här. Bokus har även prissänkt Fallet på inbundet till pocketpriser.

1 kommentar:

  1. Noterade det omvända idag. Köpte utemöbler på Mio och fick en värdecheck på 1200:- som förfaller. Sålunda begav jag mig till Mio för att inhandla för värdechecken. Ett solparasoll á 700 kr, men sen blev det stopp. tillbringade säkert en timme innan vi hittade något att köpa. Det fick bli ett vinställl.

    SvaraRadera