Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2020-05-16 13:19

Topplistor: Redovisningsavdelning Marviken mest sålda e-boken i Sverige - fjärde mest sålda inbundna

Förläggareföreningens officiella topplista över bokförsäljningen förra veckan finns nu publicerad hos Boktugg. Min nya roman Redovisningsavdelning Marviken kommer på bara en halv veckas försäljning in som #1 bland e-böcker (Bokus 99:-, Bokon 135:-Apple Books 149:-, Google Play 111:-)i hela landet, och som #4 på topplistan skönlitteratur inbundet (SF-bokhandeln 229:-, Akademibokhandeln 199:-, Bokus 189:-).
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng Foto: Norstedts
Topplistan baserar sig på inrapporteringen från alla bokhandlare och varuhus, såväl online som offline, utom utländska som Apple Books eller Google Play (där Redovisningsavdelning Marviken nu finns till salu för 111:- SEK och ligger på #2 nedpetad av en annan författare som köpte upp hela Adlibris framsida tidigare i veckan och därmed trängde bort alla andra topplisteplaceringar och nya böcker på den sajten).

Boken släpptes på torsdagen, och var alltså bara till salu halva veckan, men knep ändå #1 på e-bok och #4 totalt, enligt Boktuggs publicerade topplistor.

Det bådar förstås gott inför ljudbokssläppet som sker nu på måndagen den 18:e maj.

Kom ihåg att stödja din lokala bokhandel extra i dessa tider - köp din bok hos din bokhandlare.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. Mitt uppe i boken och har haft uppenbara problem med att pricka av grejer på göra-lista pga abstinens så får jag lagt boken åt sidan. Tack för det Lars 👍

    SvaraRadera