Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-05-03 12:00

Stöd SF-bokhandeln - boka signerad Redovisningsavdelning Marviken i butik i Stockholm eller Göteborg!

Det blir inga offentliga signeringar eller bokrelease för min nya bok Redovisningsavdelning Marviken. Men du kan få fatt på en signerad bok och stödja Science Fictionbokhandeln om du förbokar och betalar för romanen i SF-bokhandelns butiker i Stockholm eller Göteborg senast tisdag. Dessa kan sedan hämtas ut på torsdag.
Låda med Redovisningsavdelning Marviken.
Jag kommer signera butiksbetalda förbokade böcker på onsdag förmiddag i Stockholm och torsdag morgon i Göteborg, men inte framträda offentligt på plats. Nu ska jag bara se till att inte bli sjuk innan dess.

SF-bokhandeln har reducerade öppettider 12-18 på vardagar i både butiken i Stockholm och Göteborg. Redovisningsavdelning Marviken är listad online till priset 229:- SEK hos dem, och kan förstås även köpas online, men då utan signering.

SF-bokhandeln är en fantastisk kedja, men är ändå påverkad av coronakrisen likt de flesta andra butiker och bokhandlare. Stöd SF-bokhandeln eller en annan lokal bokhandel genom att beställa eller köpa Redovisningsavdelning Marviken på plats, istället för online.

Signeringsmöjligheten gäller förstås bara så långt lagret räcker.

Tillägg: Naturligtvis ska du inte bege dig till en butik om du är det minsta sjuk och i övrigt hålla avstånd till andra, samt följa FHM:s rekommendationer. Det är självklart, men behöver tydligen sägas.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer: