Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-05-03 12:00

Stöd SF-bokhandeln - boka signerad Redovisningsavdelning Marviken i butik i Stockholm eller Göteborg!

Det blir inga offentliga signeringar eller bokrelease för min nya bok Redovisningsavdelning Marviken. Men du kan få fatt på en signerad bok och stödja Science Fictionbokhandeln om du förbokar och betalar för romanen i SF-bokhandelns butiker i Stockholm eller Göteborg senast tisdag. Dessa kan sedan hämtas ut på torsdag.
Låda med Redovisningsavdelning Marviken.
Jag kommer signera butiksbetalda förbokade böcker på onsdag förmiddag i Stockholm och torsdag morgon i Göteborg, men inte framträda offentligt på plats. Nu ska jag bara se till att inte bli sjuk innan dess.

SF-bokhandeln har reducerade öppettider 12-18 på vardagar i både butiken i Stockholm och Göteborg. Redovisningsavdelning Marviken är listad online till priset 229:- SEK hos dem, och kan förstås även köpas online, men då utan signering.

SF-bokhandeln är en fantastisk kedja, men är ändå påverkad av coronakrisen likt de flesta andra butiker och bokhandlare. Stöd SF-bokhandeln eller en annan lokal bokhandel genom att beställa eller köpa Redovisningsavdelning Marviken på plats, istället för online.

Signeringsmöjligheten gäller förstås bara så långt lagret räcker.

Tillägg: Naturligtvis ska du inte bege dig till en butik om du är det minsta sjuk och i övrigt hålla avstånd till andra, samt följa FHM:s rekommendationer. Det är självklart, men behöver tydligen sägas.

2 kommentarer: