Aktuellt

Fem KTH-forskare: Höghastighetsbanorna kan inte motiveras av klimatskäl

Fem forskare från KTH skriver i en debattartikel att Miljöpartiets höghastighetsbanor inte kan motiveras av klimatskäl, då de "inte led...

2020-05-17 14:07

Söndagsenkät: I vilken bransch jobbar du?

Dags för en liten söndagsenkät. Vilken bransch jobbar du i? Svara nedan.
Inte social distansering.
Svaren delas upp på högsta SNI-kod, dvs bokstavsnivån, och är kanske inte särskilt detaljerad, men är åtminstone heltäckande om än inte jämt uppdelat på i vad folk faktiskt jobbar idag. Du kan sedan om du är sådan även frivilligt ange exakt SNI-kod sist. För koder, se denna länk till SCB skriv in ditt yrke och sök, t ex jobbar jag inom SNI 90.030 och i övrigt R i enkäten nedan.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

  1. FIRE/privatinvesterare? Vad ska man skriva? Nej, jag är inte anställd. Nej, jag är inte egenföretagare. Men ja, jag jobbar. Med egna investeringar. Var passar det in??

    SvaraRadera