Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2020-05-17 14:07

Söndagsenkät: I vilken bransch jobbar du?

Dags för en liten söndagsenkät. Vilken bransch jobbar du i? Svara nedan.
Inte social distansering.
Svaren delas upp på högsta SNI-kod, dvs bokstavsnivån, och är kanske inte särskilt detaljerad, men är åtminstone heltäckande om än inte jämt uppdelat på i vad folk faktiskt jobbar idag. Du kan sedan om du är sådan även frivilligt ange exakt SNI-kod sist. För koder, se denna länk till SCB skriv in ditt yrke och sök, t ex jobbar jag inom SNI 90.030 och i övrigt R i enkäten nedan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. FIRE/privatinvesterare? Vad ska man skriva? Nej, jag är inte anställd. Nej, jag är inte egenföretagare. Men ja, jag jobbar. Med egna investeringar. Var passar det in??

    SvaraRadera