Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-05-07 15:09

Signerade ex av Redovisningsavdelning Marviken nu hos SF-bokhandeln i Göteborg - direkt in på topplistorna

Redovisningsavdelning Marviken finns nu försignerat i ett antal inbundna exemplar hos SF-bokhandeln på Kungsgatan i Göteborg. Så skynda ner dit om du är i stan och plocka upp ditt signerade exemplar innan de tar slut, och stöd Sveriges bästa bokhandel. Romanen gick även direkt in på topplaceringen på ett antal topplistor vid släppet idag.
Signerade exemplar hos SF-bokhandeln i Göteborg.
Bland de initiala topplisteplaceringarna märks följande:

#1 Apple Books, e-bok alla betalkategorier
#1 Apple Books, e-bok deckare och thrillers 


Andra som Bokus, Bokon och Akademibokhandeln uppdaterar inte live, så det blir lite eftersläpning där, men oroa er inte, jag rapporterar säkert om dem i morgon.
Apple Books.
Stöd din lokala bokhandlare och köp din bok över disk, men följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer, håll avstånd och stanna hemma om du är minsta sjuk.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar