Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-05-19 14:24

Redovisningsavdelning Marviken nu som ljudbok!

Äntligen finns nu min nya roman Redovisningsavdelning Marviken som ljudbok. Du hittar den hos Storytel, Bokus (139:- SEK), Nextory, Bookbeat eller Adlibris (136:- SEK). Inläsare är Niklas Engdahl, som vann Stora Ljudbokspriset för Höstsol tillsammans med mig 2018, och även läst in Höstregn och Fallet.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

11 kommentarer:

 1. Kickade igång den i morse till kaffet.

  SvaraRadera
 2. Snart färdig om sisådär 50-100 sidor, lite svårt att veta eftersom jag har varierat läsmediat.
  Sträckläste den inte liksom din förra bok, men nästintill.

  Utan att spojla för någon så bör en varning för rejäl mindfuck utfärdas. Särskilt inför vad jag tolkas som tredje akten...
  Också roligt när poletten trillar ned efter kopplingen mellan handling och omslag.

  Habilt hantverk hittills, Lars!

  SvaraRadera
 3. Väldigt coolt photo, men är boken lika bra som omslaget ? Är det några nya ideer som är värt priset ? Köper en pocket sen -- !

  SvaraRadera
 4. Köpte ljudboken igår, börjar lyssna på eftermiddagens löptur. Det ska bli väldigt kul att förstå omslaget...

  SvaraRadera
 5. Får du lika stor ersättning om man lyssnar via Storytel, köper ljudbok respektive köper pappersbok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej. Men välj det som passar dig bäst.

   Radera
  2. Har dina andra böcker men lyssnar på denna på storytel. Tycker man tappar lite av att själv få lägga in betydelsen och tonationen i dialogerna exemepelvis. Undrar lite om du ger uppläsaren några tips om hur de olika karaktärerna ska tolkas eller är det helt upp till Niklas Engdahl i det här fallet?

   Radera
 6. Lars,
  har varit trogen läsare av bloggen mycket länge. Dock aldrig läst någon av dina böcker. Men nu gjorde jag slag i saken och prövade för första gången streamad ljudbok. Låt mig säga så här, jag sitter kvar i bilen både hemma och på jobbet för att avsluta påbörjat kapitel!

  Som boendes i Stockholm är miljöbeskrivningarna riktigt fina, samt att jag anar ett visst mått av Bret Easton Ellis i skildringarna av karaktärerna och deras attribut.

  Fantastisk bok! Sommaren lär ägnas å att läsa ikapp dina andra alster!

  Allt gott!

  SvaraRadera
 7. Hej

  Har precis avslutat boken, otroligt bra!
  Är det någon uppföljare på gång?

  SvaraRadera