Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2020-05-19 14:24

Redovisningsavdelning Marviken nu som ljudbok!

Äntligen finns nu min nya roman Redovisningsavdelning Marviken som ljudbok. Du hittar den hos Storytel, Bokus (139:- SEK), Nextory, Bookbeat eller Adlibris (136:- SEK). Inläsare är Niklas Engdahl, som vann Stora Ljudbokspriset för Höstsol tillsammans med mig 2018, och även läst in Höstregn och Fallet.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. Kickade igång den i morse till kaffet.

  SvaraRadera
 2. Snart färdig om sisådär 50-100 sidor, lite svårt att veta eftersom jag har varierat läsmediat.
  Sträckläste den inte liksom din förra bok, men nästintill.

  Utan att spojla för någon så bör en varning för rejäl mindfuck utfärdas. Särskilt inför vad jag tolkas som tredje akten...
  Också roligt när poletten trillar ned efter kopplingen mellan handling och omslag.

  Habilt hantverk hittills, Lars!

  SvaraRadera
 3. Väldigt coolt photo, men är boken lika bra som omslaget ? Är det några nya ideer som är värt priset ? Köper en pocket sen -- !

  SvaraRadera
 4. Köpte ljudboken igår, börjar lyssna på eftermiddagens löptur. Det ska bli väldigt kul att förstå omslaget...

  SvaraRadera
 5. Får du lika stor ersättning om man lyssnar via Storytel, köper ljudbok respektive köper pappersbok?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej. Men välj det som passar dig bäst.

   Radera
  2. Har dina andra böcker men lyssnar på denna på storytel. Tycker man tappar lite av att själv få lägga in betydelsen och tonationen i dialogerna exemepelvis. Undrar lite om du ger uppläsaren några tips om hur de olika karaktärerna ska tolkas eller är det helt upp till Niklas Engdahl i det här fallet?

   Radera
 6. Lars,
  har varit trogen läsare av bloggen mycket länge. Dock aldrig läst någon av dina böcker. Men nu gjorde jag slag i saken och prövade för första gången streamad ljudbok. Låt mig säga så här, jag sitter kvar i bilen både hemma och på jobbet för att avsluta påbörjat kapitel!

  Som boendes i Stockholm är miljöbeskrivningarna riktigt fina, samt att jag anar ett visst mått av Bret Easton Ellis i skildringarna av karaktärerna och deras attribut.

  Fantastisk bok! Sommaren lär ägnas å att läsa ikapp dina andra alster!

  Allt gott!

  SvaraRadera