Aktuellt

Du följer väl Folkhälsomyndighetens rekommendationer - här är de

Så här under coronapandemin är det extra viktigt att vi alla tar gemensamt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För sak...

2020-05-07 09:36

Redovisningsavdelning Marviken nu som e-bok på Bokus, Apple Books, Adlibris och Bokon.

Min nya roman Redovisningsavdelning Marviken finns nu ute som e-bok hos de snabbaste återförsäljarna. Boken kostar 149:- SEK hos Apple Books (fd iBooks) och endast 99:- SEK hos Bokus. Hos Bokon, som kan leverera till Kindle, kostar boken 145:- SEK. Tillägg: Nu finns e-boken även hos Adlibris för 136:- SEK.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

10 kommentarer:

 1. Härligt! Kvällen är räddad! Men inte nattsömnen, dina böcker brukar förstöra nattsömnen - vilket är ett mycket bra betyg!

  SvaraRadera
 2. Står att den kommer som ljudbok på Storytel 2020-05-18.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart för de skall förhandla klart om priset först...

   Radera
 3. Ah nice att bokon kan leverera till Kindle, då slipper man fippla med Calibre för att konvertera till rätt format och plocka bort drm för att få över inköp till läsplattan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det funkade fint, då är Bokon min nya leverantör av e-böcker på svenska. Var inte ens medveten om att de existerade!

   Radera
 4. Min lokala oberoende boklåda fick in boken igår men den hamnat orörd i hyllan bland de andra. Läser den på min Kindle paperwhite i stället som jag köpt via Bokon. Oerhört smart tjänst de erbjuder även om native Kindle / Audible vore enklare för oss som sitter i Amazons klor. Förmodligen sämre betalt för författarna dock.

  Gillar att ha böckerna i både fysisk och digital form.

  SvaraRadera
 5. Redovisningsavdelning Marviken - en ultrahemlig underrättelsetjänst som ingen känner till?

  Det luktar "The Campus". :)  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Jag skulle också gärna se boken på Audible

   Radera