Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2020-05-07 09:36

Redovisningsavdelning Marviken nu som e-bok på Bokus, Apple Books, Adlibris och Bokon.

Min nya roman Redovisningsavdelning Marviken finns nu ute som e-bok hos de snabbaste återförsäljarna. Boken kostar 149:- SEK hos Apple Books (fd iBooks) och endast 99:- SEK hos Bokus. Hos Bokon, som kan leverera till Kindle, kostar boken 145:- SEK. Tillägg: Nu finns e-boken även hos Adlibris för 136:- SEK.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng

10 kommentarer:

 1. Härligt! Kvällen är räddad! Men inte nattsömnen, dina böcker brukar förstöra nattsömnen - vilket är ett mycket bra betyg!

  SvaraRadera
 2. Står att den kommer som ljudbok på Storytel 2020-05-18.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart för de skall förhandla klart om priset först...

   Radera
 3. Ah nice att bokon kan leverera till Kindle, då slipper man fippla med Calibre för att konvertera till rätt format och plocka bort drm för att få över inköp till läsplattan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det funkade fint, då är Bokon min nya leverantör av e-böcker på svenska. Var inte ens medveten om att de existerade!

   Radera
 4. Min lokala oberoende boklåda fick in boken igår men den hamnat orörd i hyllan bland de andra. Läser den på min Kindle paperwhite i stället som jag köpt via Bokon. Oerhört smart tjänst de erbjuder även om native Kindle / Audible vore enklare för oss som sitter i Amazons klor. Förmodligen sämre betalt för författarna dock.

  Gillar att ha böckerna i både fysisk och digital form.

  SvaraRadera
 5. Redovisningsavdelning Marviken - en ultrahemlig underrättelsetjänst som ingen känner till?

  Det luktar "The Campus". :)  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Jag skulle också gärna se boken på Audible

   Radera