Cornucopia?

Aktuellt

Nytt teveformat - dokusåpan #skyddsrummet

"I skyddsrummet kan alla höra dig skrika" - Lars B på Twitter I MSB:s skyddsrum ska varje person få 0.75 m2 i yta. Detta är en g...

2020-05-07 09:36

Redovisningsavdelning Marviken nu som e-bok på Bokus, Apple Books, Adlibris och Bokon.

Min nya roman Redovisningsavdelning Marviken finns nu ute som e-bok hos de snabbaste återförsäljarna. Boken kostar 149:- SEK hos Apple Books (fd iBooks) och endast 99:- SEK hos Bokus. Hos Bokon, som kan leverera till Kindle, kostar boken 145:- SEK. Tillägg: Nu finns e-boken även hos Adlibris för 136:- SEK.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. Härligt! Kvällen är räddad! Men inte nattsömnen, dina böcker brukar förstöra nattsömnen - vilket är ett mycket bra betyg!

  SvaraRadera
 2. Står att den kommer som ljudbok på Storytel 2020-05-18.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart för de skall förhandla klart om priset först...

   Radera
 3. Ah nice att bokon kan leverera till Kindle, då slipper man fippla med Calibre för att konvertera till rätt format och plocka bort drm för att få över inköp till läsplattan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det funkade fint, då är Bokon min nya leverantör av e-böcker på svenska. Var inte ens medveten om att de existerade!

   Radera
 4. Min lokala oberoende boklåda fick in boken igår men den hamnat orörd i hyllan bland de andra. Läser den på min Kindle paperwhite i stället som jag köpt via Bokon. Oerhört smart tjänst de erbjuder även om native Kindle / Audible vore enklare för oss som sitter i Amazons klor. Förmodligen sämre betalt för författarna dock.

  Gillar att ha böckerna i både fysisk och digital form.

  SvaraRadera
 5. Redovisningsavdelning Marviken - en ultrahemlig underrättelsetjänst som ingen känner till?

  Det luktar "The Campus". :)  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Jag skulle också gärna se boken på Audible

   Radera