Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-05-08 11:12

Redovisningsavdelning Marviken direkt in på topplistorna

Mina nya thriller Redovisningsavdelning Marviken letade sig direkt in på topplistorna vid släppet igår. Ni kan köpa den som inbunden hos er lokala bokhandlare för snabbast leverans, inklusive SF-bokhandeln i Stockholm eller Göteborg, där det i Göteborg  finns signerade exemplar till salu, Akademibokhandeln för 199:- som vänpris, inbunden online via Adlibris för 189:- eller Bokus för 189:- eller som e-bok från Adlibris för 136:-, Bokus för 99:-, Bokon (som även levererar till Kindle) för 145:- eller Apple Books för 149:-.
Fotosession hos Norstedts.
Några topplisteplaceringar nedan. Adlibris uppdaterar i realtid och kan ändrats när du läser detta.

Ljudboken kommer på Storytel den 18:e maj.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Köpte igår och sträckläst nästan till slutet. Mycket god läsning!

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Stort grattis!

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot att läsa boken! Vet du när den kommer finnas tillgänglig på Google Books?

  SvaraRadera
 4. Grattis till ett lyckat släpp!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Skulle börja läsa lite innan sovdags men läste halva igår pga var lite svår att lägga ifrån sig. Riktigt bra!

  SvaraRadera
 6. Nu måste jag inkomma med en mild protest, i efterordet tipsar du om "Mats Svensson - Den sjätte bomben" men det är väl ändå "Den trettonde bomben"? :)

  SvaraRadera
 7. Hämtade mitt signade ex på Sci-fi bokh igår. Inte hunnit hem än för att börja läsa. Stort tack!

  SvaraRadera