Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-05-11 16:28

Påminnelse: Föreläsning Mora ikväll måndag 18:00 - Är du förberedd?

En kort påminnelse. Ikväll om en och en halv timme håller jag föreläsningen Är du förberedd? på Mora Bibliotek. Begränsat antal platser. Det verkar som kommunen ska streama föreläsningen, oklart var så ni får leta reda på det själva (har inte tid själv).
Ett landskapsvapen som förekommer i Redovisningsavdelning Marviken.
Det finns möjlighet för de som närvarar att köpa och få böcker signerade, men köp helst Redovisningsavdelning Marviken på egen hand i förväg, t ex på Ackis Mora runt hörnet, då jag bara har fyra böcker med mig. Jag kommer även sitta en stund på Bishop's efteråt, där det kan vara möjligt att få tag på mig för en signatur i en bok.

3 kommentarer:

  1. Citygross har packat om bagerijäst i hektoförpackningar, det är en lösning på brist på småförpackningar.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det var bra, bra översikt, bra framfört! Det om brist på konsumentförpackningar hade jag inte hört förut.

    SvaraRadera