Cornucopia?

Aktuellt

Hur ska man investera för obligationsbubblans centralbankskrasch?

Låt oss anta att den centralbanksdrivna obligationsbubblan av någon anledning kraschar, utan att centralbankerna kan stoppa det hela. Hur sk...

2020-05-11 16:28

Påminnelse: Föreläsning Mora ikväll måndag 18:00 - Är du förberedd?

En kort påminnelse. Ikväll om en och en halv timme håller jag föreläsningen Är du förberedd? på Mora Bibliotek. Begränsat antal platser. Det verkar som kommunen ska streama föreläsningen, oklart var så ni får leta reda på det själva (har inte tid själv).
Ett landskapsvapen som förekommer i Redovisningsavdelning Marviken.
Det finns möjlighet för de som närvarar att köpa och få böcker signerade, men köp helst Redovisningsavdelning Marviken på egen hand i förväg, t ex på Ackis Mora runt hörnet, då jag bara har fyra böcker med mig. Jag kommer även sitta en stund på Bishop's efteråt, där det kan vara möjligt att få tag på mig för en signatur i en bok.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. Citygross har packat om bagerijäst i hektoförpackningar, det är en lösning på brist på småförpackningar.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det var bra, bra översikt, bra framfört! Det om brist på konsumentförpackningar hade jag inte hört förut.

    SvaraRadera